Bortakortet – Stötta IK Brage på bortaplan Bortakortet - Stötta IK Brage på bortaplan Bortakortet - Stötta IK Brage på bortaplan

Är du inbiten supporter och vill se våra grönvita krigare utanför Dalarnas gränser, och stötta oss på arenor som bland andra Gamla Ullevi, Olympia, Gavlevallen och klassiska Stora Valla? Nu har du chansen att göra detta till ett mycket förmånligt pris, genom att beställa det så kallade Bortakortet (sista beställningsdag är 12:e mars).

Syftet med Bortakortet är att ge ett bra pris för alla trogna som reser land och rike runt för att se sitt favoritlag. För 800 kronor, i snitt 53 kronor per match, ser den som har Bortakortet alla sitt lags matcher på bortaplan i Superettan

 

2018 är sjätte säsongen i rad som Bortakortet säljs och kortet blir bara mer populärt för varje år. Varje klubb får 100 stycket kort att sälja till ett förmånligt pris till sina supportrar så att de kan följa sitt lags samtliga matcher även på bortaplan. Klubbarna behåller sedan själva 50% av sin försäljning av Bortarkortet.

 

Bortakortet:

– För 800 kronor ser du samtliga 15 av IK Brages bortamatcher på plats (53 kronor i snitt per match) i Superettan.

 

– Klubbarna i Superettan och Allsvenskan säljer 100 Supporterkort vardera.

 

– Korten gäller endast på den läktare som anvisats som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher.

 

Passa på att beställa ditt kort redan idag. Det finns alltså bara 100 st kort till försäljning, så det är först till kvarn som gäller. Följ med Dalarnas lag ut i landet och visa alla där ute vad äkta grönvit kärlek innebär.

 

Du beställer ditt kort genom att maila robin@ikbrage.se följande uppgifter (sista beställningsdag är 12:e mars) alternativt besöker kansliet på Domnarvsvallen:

– För- och efternamn

– Mailadress

– Telefonnummer

 

Pengarna swishas in på: 123 219 64 83 eller sätts in på Bankgiro: 270-6661 efter att du fått bekräftelse på att din beställning är registrerad, märk betalningen ”Bortakortet”.

 

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2018-02-28   Skrivet av:
Bortakortet

– För 800 kronor ser du samtliga 15 av IK Brages bortamatcher på plats (53 kronor i snitt per match) i Superettan.

 

– Klubbarna i Superettan och Allsvenskan säljer 100 Supporterkort vardera

 

– Korten gäller endast på den läktare som anvisats som bortasektion och endast vid din klubbs bortamatcher.

 

Kontakt: robin@ikbrage.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.