Brageklövern

Den tuffaste matchen spelas just nu utanför planen, ute i samhället, och drabbar svensk fotboll och IK Brages verksamhet hårt.

 

Men i allt ogräs som just nu växer därute (tro oss, även i plastgräset) så tittar allt som oftast en klöver fram. En fyrklöver som ger oss hopp. Och sägnen säger att det är en symbol för lycka. Ju fler vi hittar, desto större chans har vi att våra lyckönskningar slår in, så låt oss skapa vår egen lycka.

 

Vi står inför en otroligt tuff utmaning och utan er hjälp klarar vi inte detta! Det är ni supportrar som utgör den fundamentala grunden i vår verksamhet. Det är ni som är den bördiga jorden som kan få fyrklövern att slå rot, växa och sprida sig. Tillsammans kan vi just det, växa och sprida budskapet, tills allt ogräs är borta. Och ju fler vi är desto starkare blir vi, för det är tillsammans som vi är IK Brage!

 

Genomför en Brageklöver

1. Bli medlem i IK Brage

2. Värva en medlem eller ge bort ett medlemskap

3. Köp en eller flera ”soffbiljetter”
(till våra matcher där vi inte får ta in publik på arenan)

4. Swisha eller sätt in valfritt belopp till Supporterinitiativet

 

Bidrar du med en hel Brageklöver så får du ditt namn på vår webbplats under Brageklövern samt på en unik skylt på Domnarvsvallen. Så ta på matchtröjan, kavla upp ärmarna och bli en betydande del i att matchen avgörs till vår fördel!

 

Om du inte kan vara med och stötta med hela Brageklövern hoppas vi ändå du är med och bidrar genom någon eller några av de insatser som ovan beskrivits. Oavsett vad så är ditt stöd ovärderligt för oss!

 

Vårt mål är att Brageklövern och dess insatser ska samla in minst 1 000 000 kr samt resultera i minst ett fullsatt Domnarvsvallen i engagemang.

Så här gör du:

Teckna medlemskap i IK Brage

Genom att teckna medlemskap i IK Brage bidrar du på allra bästa sätt till att klubben ska växa sig starkare! Du tecknar enkelt ditt medlemskap här:

-Vår målsättning med denna insats har vi justerat i tid  men  att vi ska vara minst 1 000 medlemmar i Bragefamiljen innan september månad är slut.

Medlemmar i Bragefamiljen: 838

 

Värva en medlem

Genom att värva en medlem eller ge bort ett medlemskap bidrar du starkt till att klubben får in nya familjemedlemmar och att budskapet sprider sig. Du blir även automatiskt med i vår medlemskampanj. Mer om vår värvarkampanj och hur du går tillväga kan du läsa mer om via följande länk: http://ikbrage.se/for-supportrar/medlemskampanj-varva-medlemmar

-Vår målsättning med denna insats är att vi minst ska få in 500 nya medlemmar till Bragefamiljen och därmed nå målet med totalt 1 000 medlemmar innan okt månad är slut. För att räknas som ny medlem så ska du inte ha varit medlem under året 2019.

Värvade medlemmar: 104

 

Köp soffbiljetter till våra matcher

Genom denna insats köper du en biljett till våra matcher trots att du inte fysiskt får vara på plats. En så kallad soffbiljett. Detta gör du genom att köpa en eller flera soffbiljetter här:

-Vår målsättning i april var att ”fylla Vallen” vid varje match. Alltså 4 000 åskådare hemma i soffan.
Vi hoppas fortsatt på ökad volym av soffbiljetter då varje biljett är viktig för oss.
Slutmålet är att vi totalt ska slå vårt publikrekord, 14 206 personer, som sattes mot GAIS den 17 oktober 1965.

Sålda soffbiljetter: 1292

Stöd Supporterinitiativet via Swish

Våra fantastiska supportrar bidrar genom swish där de samlar in pengar till IK Brage. För att vara med och bidra swishar du valfritt belopp till 123 079 81 24 och märker insättningen med ”Brageklövern ” alternativt sätter in valfritt belopp på vårt Bankgiro: 270-6661

-Vår målsättning är hög. Vi vet att kraften därute bland våra grönvita är stor! Kan vi nå minst 250 000kr i bidrag på supporterinitiativet? Vi siktar på det!

Insamlat via Supporterinitiativet: 65650 kr

En hel Brageklöver

Om du genomfört alla fyra stegen i en Brageklöver så skickar du ett mail till oss på sportkontoret@ikbrage.se med ditt namn och mobilnummer.

 

Posta gärna dina insatser och använd hashtagen #Brageklövern samt tagga IK Brage på dina sociala medier!

 

Har du övriga tankar och frågor kring hur du, dina vänner eller ditt företag kan stödja IK Brage i dessa tuffa tider, tveka inte att höra av dig till oss på sportkontoret@ikbrage.se eller 0243-841 00.

 

Tack för att du är med oss. ”Tillsammans är vi IK Brage” är viktigare än någonsin!

 

Vi har genomfört en hel Brageklöver:

Björn Gustafsson

Susanne Laszlo

Oscar Lundberg

Lena Högberg

Rolf Norberg

Johan Solum

Anki Kjellberg

Kristoffer Rohlén

Per Solfbergs

Johan Kerstell

Dan Kjellberg

Stefan Sens

Stefan Carlsson

Bernt Eriksson

Mikael Kärrstedt

 

 

Senast ändrat: 2020-04-03   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.