Brageshopen
Domnarvallen

Tack för att du stödjer IK Brage! Nedan finner du köpvillkor när du väljer att köpa produkter via vår webbshop.

Genom att beställa accepterar du de allmänna villkoren.

 

Leverans

All betalning sker innan vi sänder ut varorna. Så fort vi mottagit din betalning expedierar vi din beställning där vi har som mål att skicka ut varorna inom tio arbetsdagar från det att betalningen godkänts. Transportansvaret (om varan kommer bort eller skadas under transport) är vårt vid leverans till dig och ditt vid leverans till oss. Vi använder oss av Posten som fraktpartner. Vill du ha dina varor på något annat sätt, ber vi dig kontakta oss.

Om du ej löser ut ett paket från oss debiterar vi dig våra kostnader för postbefordran samt fraktkostnaden för returen. Vid leveransförseningar samt eventuell slutförsäljning äger du rätt att säga upp avtalet med rätt till full återbetalning. Som leveransförsening räknas det om varan inte levererats inom 14 dagar från det att betalning mottagits.

Vid eventuella brister i varan eller leverans:
Finns det synligt fel på förpackningen vid leverans skall det anmälas  direkt på posten vid mottagandet av varan.
Finns det skador eller är annat fel på varan så skall det anmälas till  IK Brage inom tre dagar från mottagandet av varan.

 

Pris

Varans pris samt kostnad för frakt (all frakt kostar 49kr), framgår tydligt under beställning. Vill du Inga ytterligare kostnader tillkommer utan att dessa klart och tydligt anges på hemsidan. Vi förbehåller oss dock rätten att göra korrigeringar av våra priser. Dock kan ej priset förändras på godkänd order.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. OBS! Detta gäller inte specialprodukter som anpassats individuellt för kundens ändamål såsom matchtröja med namn och nummer.  Återbetalning av betald artikel sker snarast dock senast 10 arbetsdagar, efter att vi mottagit returen och godkänt densamma. Vänligen kontakta IK Brages kansli på 0243-84100 för att uppge med uppgift kontonummer, clearingnummer och bank.  Om du ångrar köpet ska varan återsändas i nyskick, samt att returfrakten ska betalas av dig själv. Du ansvarar för att varan återbördas till IK Brage.

 

Bytesrätt

Sänd tillbaka varan med uppgift om ditt nya önskemål (storleksbyte, ny artikel etc. ) så byter vi ut den omgående. Kostnad för returfrakten står du själv för, men den återbetalas av oss om returen beror på fel från vår sida. Ny frakt tillkommer vid byte.

 

Personuppgiftslagen

Lämnade uppgifter kommer att användas för utskick av beställda produkter, samt för ev. personliga erbjudanden och information om nyheter från IK Brage.

Har du frågor ang varor och leverans kontakta kansli@ikbrage.se.

Returadress:
IK Brage
Box 69 781 21 Borlänge0

Så levererar vi

Leverans

Vi använder oss av Posten som fraktpartner. Vill du ha dina varor på något annat sätt, ber vi dig kontakta oss.

Vi använder:Betalningsmetoder
Köpvillkor
Kontakta Brageshopen
Frågor & svar
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.