För partners Bli partner 2019 Bli partner 2019

Dalarnas fotbollslag IK Brage går in i ett otroligt inspirerade och spännande 2019 då vi är  i fotbollens finrum. Tillsammans med er partners blev 2018 ett år med spänning och positiva upplevelser då vi som nykomlingar i Superettan slutade på en fin 6:e plats.
Eller om ni så vill, 22:a i Sverige. Bättre rankat än så har laget inte varit sedan den allsvenska degraderingen 1993.

Nu låter vi året 2018 gå till historieböckerna och tar ordentliga krafttag inför säsongen 2019 i eliten. Att bedriva en förening på elitnivå medför stort intresse men även gedigna utmaningar. Vi vill stå väl rustade och bygga långsiktigt för att klara av dessa utmaningar, och vi vill göra detta tillsammans med er!

 

IK Brage är och vill förbli Dalarnas fotbollslag. Vårt seniorlag bestod säsongen 2018 av hela 11 dala-fostrade spelare, där 9 av dessa blivit fostrade i vår egen ungdomsakademi. Detta är något  vi är oerhört stolta över!

 

En av föreningens målsättningar är att erbjuda en stabil och utvecklande barn- och ungdomsverksamhet. Vi bedriver i dagsläget en 3-stjärnig SEF-certifierad ungdomsakademi, där spelarna erbjuds en strukturerad och professionell utbildning av högt utbildade tränare och ledare för att få de bästa möjligheterna till att utvecklas efter sina egna förutsättningar både på och vid sidan av fotbollsplanen. Vi vill erbjuda våra spelare möjligheten till att kunna uppfylla sina drömmar och en dag bli elitfotbollsspelare. Vi vill vara inkluderande och skapa ett livslångt intresse hos våra barn- och ungdomar för fotboll och IK Brage.

 

För att ha möjlighet att fortsätta bedriva vår verksamhet samt hela tiden skapa förutsättningar för att utvecklas och bli än bättre är ert partnerskap otroligt viktigt för oss. Vi hoppas att ditt företag eller du som privatperson vill supporta oss och bli en del i vår partnerfamilj, så vi tillsammans kan utveckla IK Brage och Dala-fotbollen. 2019 års mål är att bli etablerade i Superettan , skapa en god hållbar ekonomi och organisation där allsvenskan är ett uttalat långsiktigt mål.

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
Kontakta marknad

Anki Kjellberg
Marknadschef

070-6387623
anki@ikbrage.se 

eller  marknad@ikbrage.se

Stefan Sens
stefan.sens@ikbrage.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.