För partners Bli vår partner 2019 Bli vår partner 2019

Dalarnas fotbollslag IK Brage går in i ett inspirerade och spännande 2019.
2018 var ett år med positiva upplevelser då vi som nykomlingar i Superettan slutade på en fin 6:e plats. Eller om ni så vill, 22:a i Sverige. Bättre rankat än så har laget inte varit sedan den allsvenska degraderingen 1993.

Att bedriva en förening på elitnivå medför stort intresse men även gedigna utmaningar. Vi vill stå väl rustade och bygga långsiktigt för att klara av dessa utmaningar, och vi vill göra detta tillsammans med er!

 

Exponering:
IK Brage erbjuder en fullständig mediepalett och kan därmed leverera optimal exponering. Allt ifrån traditionell arenareklam och spelardräkt till digital publicering och TV-sändning. Lägg till alla spinnoffer i det sociala medielandskapet och du har en mycket lyckad medieinvestering.

 

Tvåkronor matchen. 
2019 återuppstår gratismatchen. Med hjälp av företagare och privatpersoner vill vi ger våra nya och gamla supportrar chans att uppleva stämningen på Domnarvsvallen. Låt Alla till Vallen skapa en kväll som ger IK Brages A-lag en oerhört styrka när de kliver ut på plan.
Via ditt företag  eller som privatperson kan du bidra till den fria entrén, genom att skänka 2 eller 5 kronor per åskådare.  Arenan tar max 4000 personer. Publiksnitt 2019 ligger på 1500 personer just nu. Matchen när detta sker är 11 augusti mot Öster. Mottot Tillsammans är vi IK Brage  och tillsammans hjälps vi alla åt att skapa något stort. Vi hoppas att ni är med och stöttar Tvåkronasmatchen 2019!

 

Samhällsnyttan: 
Idrotten erbjuder unika möjligheter inom området för CSR. Kopplingarna mellan idrottens positiva effekter till barn och ungdomar är ett exempel. Integration och hälsa är andra. Men det finns många fler.
IK Brage är och vill förbli Dalarnas fotbollslag. Vårt seniorlag bestod säsongen 2018 av hela 11 dala-fostrade spelare, där 9 av dessa blivit fostrade i vår egen ungdomsakademi. Samhällsnyttan  är något  vi är oerhört stolta över!

 

Relation och upplevelse: 
Att fylla sitt varumärke med upplevelser från idrottens magiska värld har många fördelar. Att jobba med associationsrätt i samarbete med IK Brage är mycket värt.  Tillsammans är vi IK Brage är något vi utvecklar för dig och tillsammans gör vi något större. Vi lyssnar  gärna på dig och vilken upplevelse du vill associeras med. Idrotten har unika förutsättningar när det gäller att bygga relationer och affärsnätverk. Med event som känns kul och naturliga skapar vi ramar för både kundvård och nya affärer.

 

En av föreningens stora målsättningar är att erbjuda en stabil och utvecklande barn- och ungdomsverksamhet. Vi bedriver i dagsläget en 3-stjärnig SEF-certifierad ungdomsakademi, där spelarna erbjuds en strukturerad och professionell utbildning av högt utbildade tränare och ledare för att få de bästa möjligheterna till att utvecklas efter sina egna förutsättningar både på och vid sidan av fotbollsplanen. Vi vill erbjuda våra spelare möjligheten till att kunna uppfylla sina drömmar och en dag bli elitfotbollsspelare. Vi vill vara inkluderande och skapa ett livslångt intresse hos våra barn- och ungdomar för fotboll och IK Brage.

 

IK Brage är ett av Borlänge och Dalarnas starkaste varumärken. En familjär klubb som vill ge dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att göra affärer och att träffa rätt personer för att bygga hållbara relationer.
När ni väljer att samarbeta med oss ska ni känna att ni är en del av IK Brage och av vårt arbete. Inte bara i att bygga en sportsligt framgångsrik förening utan även att bidra till en positiv samhällsutveckling och en meningsfull fritid och hälsosam livsstil för barn och unga.

 

Oavsett val av nivå på partnerskap kan ni förvänta er service med stort hjärta och möjligheter som ska gagna både dig och ditt företag.
Vi hoppas och tror att ni ska hitta något som passar just er och vi kommer att göra allt för att ni ska få ut maximalt av ert partnerskap med IK Brage.

 

Alla skall känna sig varmt välkomna att vara en del av IK Brage .

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
Kontakta marknad

Anki Kjellberg
Marknadschef

070-6387623
anki@ikbrage.se 

eller  marknad@ikbrage.se

Stefan Sens
stefan.sens@ikbrage.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.