För partners Bli vår affärspartner 2021 Bli vår affärspartner 2021

Borlänge och Dalarnas fotbollslag IK Brage 2021.

Att bedriva en förening på elitnivå medför stort intresse men även gedigna utmaningar. Vi vill stå väl rustade och bygga långsiktigt för att klara av dessa utmaningar, och vi vill göra detta tillsammans med er!

 

Exponering:
IK Brage erbjuder en fullständig mediepalett och kan därmed leverera optimal exponering. Allt ifrån traditionell arenareklam och matchdräkter till digital publicering via vår egen gratisapp IK Brage Live, webb, sociala medier  och TV-sändning. Lägg till alla spinnoffer i det sociala medielandskapet och du har en mycket lyckad medieinvestering.

 

Samhällsnyttan:
Idrotten erbjuder unika möjligheter inom området för CSR. Kopplingarna mellan idrottens positiva effekter till barn och ungdomar är ett exempel. Integration och hälsa är andra. Men det finns många fler. IK Brage är och vill förbli Dalarnas fotbollslag.

 

Relation och upplevelse: 
Att fylla sitt varumärke med upplevelser från idrottens magiska värld har många fördelar. Att jobba med associationsrätt i samarbete med IK Brage är mycket värt.  Tillsammans är vi IK Brage är något vi utvecklar för dig och tillsammans gör vi något större. Vi lyssnar  gärna på dig och vilken upplevelse du vill associeras med. Idrotten har unika förutsättningar när det gäller att bygga relationer och affärsnätverk. Med event som känns kul och naturliga skapar vi ramar för både kundvård och nya affärer.

 

Brages akademi:
En av föreningens stora målsättningar är att erbjuda en stabil och utvecklande barn- och ungdomsverksamhet. Vi bedriver i dagsläget en 3-stjärnig SEF-certifierad ungdomsakademi, där spelarna erbjuds en strukturerad och professionell utbildning av högt utbildade tränare och ledare för att få de bästa möjligheterna till att utvecklas efter sina egna förutsättningar både på och vid sidan av fotbollsplanen. Vi vill erbjuda våra spelare möjligheten till att kunna uppfylla sina drömmar och en dag bli elitfotbollsspelare. Vi vill vara inkluderande och skapa ett livslångt intresse hos våra barn- och ungdomar för fotboll och IK Brage.


Varumärke: 

IK Brage är ett av Borlänge och Dalarnas starkaste varumärken. En familjär klubb som vill ge dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att göra affärer och att träffa rätt personer för att bygga hållbara relationer. Vi värdesätter kontinuitet och utveckling.  

 

När ni väljer att samarbeta med oss ska ni känna att ni är en del av IK Brage och av vårt arbete. Inte bara i att bygga en sportsligt framgångsrik förening utan även att bidra till en positiv samhällsutveckling och en meningsfull fritid och hälsosam livsstil för barn och unga.


Tvåkronor matchen:
Med hjälp av företagare och privatpersoner vill vi ger våra nya och gamla supportrar chans att uppleva stämningen på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen.

 

Via ditt företag  eller som privatperson kan du bidra till den fria entrén, genom att skänka 1,2 eller 5 kronor per åskådare.  Arenan tar just nu max 4000 personer.

 

Mottot Tillsammans är vi IK Brage  och tillsammans hjälps vi alla åt att skapa något stort.

 

Oavsett val av nivå på partnerskap kan ni förvänta er service med stort hjärta och möjligheter som ska gagna både dig och ditt företag.

Vi hoppas och tror att ni ska hitta något som passar just er och vi kommer att göra allt för att ni ska få ut maximalt av ert partnerskap med IK Brage.

 

Alla skall känna sig varmt välkomna att vara en del av IK Brage.

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
Kontakta försäljningsansvarig

Magnus Olsson
Klubbchef

magnus.olsson@ikbrage.se 

 

 sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.