För partners Brage tar ansvar i samhället 2017 Brage tar ansvar i samhället 2017

Brage tar ansvar – för ett Dalarna i gemenskap!

 

Vi i IK Brage fortsätter under 2017 med vårt CSR-arbete, där vi tillsammans med Borlänge Kommun och näringslivet verkar för ett bättre samhälle i Borlänge, Dalarna och Sverige. Vi vill ta vårt ansvar och bidra för att skapa en trygg miljö för våra medmänniskor i länet och runt om i landet.

 

Målet med vårt samhällsengagemang är att vi tillsammans ska skapa ett trivsamt och tryggt Borlänge och Dalarna som genomsyras av gemenskap, respekt och tillhörighet, där epitetet ”trevligt folk” inte går att ta miste på.

 

Vårt samhälle förändras dagligen och vi måste hjälpas åt att göra vad vi kan för att det ska bli till det bättre. Det har exempelvis inte undgått någon att hundratusentals vuxna och barn är på flykt undan svält och oroligheter för att hitta en tryggare tillvaro i ett annat land. Vi som fotbollsförening står inte utanför händelserna – vi har både en möjlighet och ett stort ansvar att hjälpa våra nya masar och kullor in i samhället.

 

IK Brages målsättningar med CSR-arbetet under 2017:

 

– Att öka medvetenheten och utbilda våra barn och ungdomar i aktuella och viktiga samhällsfrågor kring alla människors lika värde, för att förebygga exempelvis mobbing, rasism och andra typer av trakasserier.

 

– Att anordna insamlingar för välgörande ändamål.

 

– Att involvera och engagera våra A-lagsspelare och ledare i att skapa ett tryggare Borlänge, detta genom olika punktinsatser och samarbeten runt om på orten.

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar – Attityd

 

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   SSAB Maxi Ica Stormarknad Bra Hus SBB - Signal och Banbyggarna AB Tunabyggen Select Borlänge kommun 1925-klubben Stadium NP3 Fastigheter Sibylla
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2017 IK Brage.