Gå på match Läktare Läktare Domnarvallen

Vi kan idag tillhandahålla sittplatser på Norra-, Södra- respektive Östra läktaren. Vid riskmatcher så är Östra avsett enbart för bortasupportrar. Ståplats finns längs den västra delen av arenan.

Norra läktaren är den största på vallen och tar 2060 åskådare. Läktaren sträcker sig från ena hörnflaggan till den andra, och härifrån har man den bästa sikten över hela planen om man sitter tillräckligt långt upp. Sitter du högre upp än bänkrad 9 är det dock risk att någon av pelarna delvis skymmer sikten.

 

Södra sittplats – en låg och liten läktare som stått kvar sedan arenan invigdes 1925. Läktarens skick har självklart förbättrats sedan dess, och ovanpå den har man byggt bland annat speakerbås och radiohytt.

 

På den östra sidan finns en stor och hög ståplatsläktare som tar 1040 åskådare. Den är sällan särskilt välbesatt under matcherna, men när det kommer lag med stora supporterklackar på besök kommer denna läktare väl till pass.

 

Funktionshindrade

Alla som vill se fotboll på Domnarvsvallen skall självklart få göra det! Därför finns det bl.a. områden på arenan som är avsatt för funktionshindrade. Hör gärna av dig till oss om parkering eller andra praktiska frågor på tel: 0243-841 00 eller sportkontoret@ikbrage.se

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.