Gå på match Välkommen till Vallen Välkommen till Vallen

När du ska uppleva Brage live så är det till Domnarvsvallen (Vallen i folks munnar) du beger dig! Lika sliten som charmig visar Vallen upp sig. Kraven på arenan har förändrats genom årtionden men historierna finns alltid där. Så oavsett om det är din första gång på Vallen eller 300:e gången så skapas det minne!

Hur köper man biljett?

Det är enkelt att köpa biljetter till våra hemmamatcher! Du har flera alternativ att köpa biljetter, läs mer här. Köper du biljetten i förväg så har du dessutom flera fördelar:

– Du får välja plats i lugn och ro

– Du betalar ett lägre pris för biljetten

– Du slipper biljettkön vid kassorna på arenan

Köp dig tid och pengar genom att införskaffa biljetten genom förköp!

 

Uppladdning inför match
Senaste nytt om IK Brage och aktuella matcher får du om du besöker vår hemsida. Vi finns även på Facebook, Twitter och Instagram.

 

Grön /Vit ekipering
Oavsett om du är grönvit i själen eller ej så finns det alltid något för dig i souvenirkiosken vid matcherna. Vill du göra dina inköp innan du kommer till Vallen så besöker du vår nya webshop, klicka här. Välkommen in oavsett om du besöker oss på shopen eller arenan.

 

Parkering
Att hitta en parkering vid match kan ibland uppfattas som svårt, men icke…. Vi har idag flertalet avgiftsfria parkeringar på 5 minuters gångavstånd. OBS! Tänk på att följa de trafikregler som finns och parkera på anvisade parkeringsplatser.

 

Ordningsregler
Vid alla våra hemmamatcher har vi ordningsregler som skall följs för att skapa trevlig och säker stämning på arenan. Klicka här för att läsa mer om de ordningsregler som finns vid IK Brages hemmamatcher.

 

Jag vill veta mer….

Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss på 0243-841 00 eller kansli@ikbrage.se

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.