Nyheter AB Karl Hedin förlänger med IK Brage 2020-05-20 AB Karl Hedin förlänger med IK Brage
2020-05-20   Skrivet av:

AB Karl Hedin Bygghandel förlänger sitt avtal med IK Brage

– IK Brage är Dalarnas lag och vi är Dalarnas Bygghandel. Av våra 48 anläggningar så ligger 10 i Dalarna. Vi inser elitfotbollens styrka och gemensamt vill vi fortsätta att stärka varandras varumärken. IK Brage är en bra förebild med många härliga profiler som står för målmedvetenhet och prestation, vilket vi gärna vill förknippas med, säger Anders Hanson-Wik marknadsansvarig för AB Karl Hedin Bygghandel, om det förlängda avtalet med IK Brage.

 

– Vi anser att det är viktigt att näringslivet stödjer föreningar, och elitfotbollen är en drivkraft i samhället, menar Hanson-Wik och fortsätter. Det är ännu viktigare nu i dessa tider som skakar samhället.

 

– Att AB Karl Hedin så tydligt agerar och ger signalen att förlänga sitt avtal som partner är enormt viktigt för oss. Vi är oerhört glada att ha en stabil mångårig partner i IK Brages partnerfamilj, säger Magnus Olsson, klubbchef på IK Brage.

 

Tack för att ni tror på oss så vi kan fortsätta vårt arbete framåt, vi har många utmaningar men ännu fler möjligheter tillsammans!

 

Besök AB Karl Hedin på webben: http://www.abkarlhedin.se/

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.