Nyheter AB Karl Hedin förlänger sitt avtal med IK Brage 2019-02-12 AB Karl Hedin förlänger sitt avtal med IK Brage
2019-02-12   Skrivet av:

Vi är väldigt glada över att AB Karl Hedin förlänger sitt avtal med oss!

– IK Brage är Dalarnas lag och vi som driver bygghandel på 10 platser i Dalarna är Dalarnas Bygghandel. Vi inser elitfotbollens styrka och gemensamt kommer vi att stärka varandras varumärken. IK Brage är en bra förebild med många härliga profiler, som står för målmedvetenhet och prestation, vilket vi gärna vill förknippas med, säger Anders Hanson-Wik marknadsansvarig för AB Karl Hedin Bygghandel, om det förlängda avtalet med IK Brage.

 

– Vi anser att det är viktigt att näringslivet stödjer föreningar, och elitfotbollen är en drivkraft i samhället, fortsätter Hanson-Wik.

 

– Att tillsammans med AB Karl Hedin fortsätta arbetet med vår akademi och elitverksamhet är så viktigt för oss. Vi är oerhört glada att ha mångåriga partners i IK Brages partnerfamilj  som ser långsiktigheten och möjligheterna genom att synas tillsammans med oss, säger Anki Kjellberg, marknadschef på IK Brage.

 

Tack för att ni tror på oss och vårt arbete framåt, tack för att ni är med oss in i framtiden med föreningen IK Brage, vi har många utmaningar men ännu fler möjligheter tillsammans!

 

Besök AB Karl Hedin på webben: http://www.abkarlhedin.se/

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.