Nyheter Alexander Zetterström förlänger med IK Brage 2017-08-07 Alexander Zetterström förlänger med IK Brage
2017-08-07   Skrivet av:

Vi är mycket glada över att kunna meddela att IK Brages #2 Alexander Zetterström har förlängt kontraktet med hela Dalarnas lag. Alexander som är fostrad i vår egen ungdomsakademi kom till IK Brage 2011 och blir nu grönvitt trogen i minst 2,5 år framöver.

 

Zetterström har tagit stora kliv i sin utveckling där han vuxit fram till att bli en viktig pusselbit i lagbygget och vi ser honom som en stor del i dagens och framtidens IK Brage.

 

Alexander själv är väldigt positiv och glad över att tillhöra grönvitt de kommande 2,5 åren och har en tydlig bild av vad han och IK Brage ska uträtta tillsammans.

– Att Brage vill förlänga med mig tyder förhoppningsvis på att jag gjort något bra och det är väldigt kul att klubben tror på mig. Jag vill bidra så att vi kan fortsätta på den inslagna vägen under resterande delen av säsongen. Gör vi det kommer det bli en rolig höst.

 

Alex ser även fram emot att vara med på resan för att utveckla klubben och ta ytterligare steg.
-Mina förväntningar och mål för framtiden är att fortsätta kriga och göra mitt bästa för att vi ska ta oss upp i Superettan. För egen del hoppas jag att jag fortsätter utvecklas till en bättre spelare och får fortsatt förtroende i startelvan.

 

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019.

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.