Nyheter Alexander Zetterström önskar en God Jul 2017-12-24 Alexander Zetterström önskar en God Jul
2017-12-24   Skrivet av:

Julafton är nu kommen och i årets sista lucka i den grönvita kalendern är vi mycket glada över att kunna presentera att Alexander Zetterström har skrivit på ett nytt kontrakt med IK Brage.

22-årige Alexander Zetterström gjorde en bra säsong i Div.1 Norra under 2017 och var en starkt bidragande orsak till att Brage slutade som seriesegrare. Den Bragefostrade mittbacken fortsätter alltså nu den grönvita resan i minst två säsonger till framöver.

 

Hur känns det att ha förlängt kontraktet med Brage efter en lyckad säsong?

– Det känns såklart väldigt bra att vi har kommit överens och att fortsätta vara en del i dagens Brage känns fantastiskt bra. Det ska bli väldigt spännande och kul.

 

Vad har du för tankar inför kommande säsong i Superettan?

– Det viktigaste är att vi etablerar oss. För min egen del så vill jag fortsätta utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare än vad jag är idag. Jag vill även vara med och bidra så mycket som möjligt till fortsatt framgång.

 

Idag är det julafton, vad önskar du dig dagen till ära?

– En lugn kväll med mina nära och kära.

 

– Jag vill även passa på att önska alla våra grönvita Brageiter en riktigt härlig jul och ett gott nytt år. Jag hoppas att våra supportrar fortsätter på den inslagna vägen under 2018. Stödet vi haft den gångna säsongen har varit guld värd. Serik fans tillsammans med resterande grönvita supportrar är fantastiska. Vi i Brage tillsammans med alla våra supportar ska hjälpas åt att göra 2018 till ett riktigt bra år i Superettan.

 

 

Vi från IK Brage vill önska alla en riktigt God Jul, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.