Nyheter 2017-11-14 Bengt Ottosson lämnar IK Brage Bengt Ottosson lämnar IK Brage
2017-11-14   Skrivet av:

Vi vill härmed meddela att IK Brage och Bengt Ottosson går skilda vägar.

 

Då vi varit i behov av att bygga om vårt tränarteam inför 2018 har detta växt fram i våra samtal med Bengt. Vi har gemensamt kommit fram till att detta är bästa lösningen för båda parter.

 

När det nu står klart att Bengt Ottosson lämnar IK Brage så kan vi tillsammans summera hans år i klubben som väldigt lyckosamma. Bengt kom till klubben tillsammans med assisterande tränare Johan Persson i juni 2015 när såväl laget som klubben jobbade med att hitta tillbaka till sin identitet och hitta en väg till sportslig framgång. Efter att 2015 stabiliserat laget och tagit tillräckligt med poäng för en sjundeplats så spändes bågen och målet från klubben var tydligt, IK Brage skulle vara tillbaka i Superettan 2018. Idag vet vi alla hur det gick, efter en fjärdeplats 2016 gick vi in i 2017 med ambitionen att vinna serien. Efter första omgången låg vi högst upp i tabellen och så såg det sedan ut genom hela säsongen, vilket slutade med en tämligen överlägsen serieseger och IK Brage är nu tillbaka i Superettan.

 

– Det har varit en fantastisk resa och jag är stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans under den här tiden.  Jag önskar föreningen all lycka i framtiden, säger Bengt Ottosson.

 

– Vi tackar Bengt för ett fantastiskt jobb i IK Brage. Vi önskar honom stort lycka till i sin fortsatta tränarkarriär och i övriga livet. Vi ger honom de allra bästa rekommendationer för framtiden, säger ordföranden Ulf Aronsson.

 

/Styrelsen IK Brage


Lämna kommentarer


Foto: Idrottsfoto / BILDBYRÅN / Cop 205 • sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.