Nyheter 2019-11-11 ”Benji” lämnar för Allsvenskan ”Benji” lämnar för Allsvenskan
2019-11-11   Skrivet av:

Vi vill tacka Benjamin Hjertstrand som efter tre säsonger i IK Brage nu gå vidare i sin fotbollskarriär och flyttar till Allsvenskan och Örebro SK.

Benjamin kom till Brage från dåvarande grannklubben Dalkurd inför 2017 och har varit en viktig kugge under de senaste åren och bidragit på bästa sätt i klubbens senaste års framgångar.

– Benjamin har varit med oss under tre framgångsrika år och när han nu har fått en möjlighet som han känner för i en allsvensk klubb så är vi de första att gratulera. ”Benji” ska vara stolt över sin tid här och vi är stolta över honom och den resa han gjort under de här åren, såväl som spelare som person. Han har tagit ett moget och väl avvägt beslut och vi önskar honom ett stort lycka till, säger Brages sportchef Ola Lundin.

 

Benjamin tar som sagt nu nästa steg och han har haft tre fina år i grönvitt och är stolt över vad klubben har åstadkommit.

– Jag vill tacka alla i hela IK Brage för 3 magiska år. Ola (Lundin) sa att han ville ge mig chansen att bli en viktig spelare och den chansen har jag verkligen fått.

– Jag har känt mig som hemma varje dag jag gått till vallen och beslutet att gå till Brage är det bästa beslutet hittills i min karriär. Jag vet att alla som jobbar runt klubben gör ett fantastiskt jobb så framtiden för Brage ser väldigt bra ut och förhoppningsvis så ses vi i Allsvenskan framöver.

 

Om chansen att få spela i Allsvenskan.

– Jag är väldigt glad och stolt att få chansen att visa upp mig i Allsvenskan och vill tacka alla spelare, ledare och kanslipersonal som hjälpt mig på vägen.

 

Om kvalspelet med IK Brage.

– Vi hade självklart en jobbig bussresa hem, men alla ska vara stolta över det året vi har presterat tillsammans. Många spelare som tagit stora steg och vi  utvecklades tillsammans under hela året, så Brage har en väldigt bra grund att stå på tills nästa säsong.

 

Vi önskar Benjamin stort lycka till, på återseende!

 

Tillsammans är vi IK Brage

 

Foto: Janne Nilson – Frilansfotograferna


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.