Nyheter Bernhard Brcic assisterande tränare i IK Brage 2017-12-10 Bernhard Brcic assisterande tränare i IK Brage
2017-12-10   Skrivet av:

I lucka tio  kan vi presentera vår assisterande tränare ,  Bernhard Brcic.  Vi är glada att kunna välkomna Bernhard Brcic tillbaka till Brage, den här gången som assisterande tränare i A-laget.  

 

Bernhard är ett välkänt namn för alla supporters efter sina år som spelare i klubben och har under 00-talet varit tränare i olika lag i Dalarna.

Bernhard, varmt välkommen tillbaka till Brage!
– Tack så mycket. Det känns fantastiskt bra att vara tillbaka i Brage igen. Jag blev överraskad men väldigt glad när jag fick frågan och under mina samtal med såväl klubben som Klebér Saarenpää känns det väldigt inspirerande.

 

Du har en lång historia som spelare i Brage, berätta…
– Jag har ju 12 säsonger som spelare i klubben mellan 88-99 och har väldigt många och fina minnen. Brage är en stor del av mitt liv och jag skulle kunna sitta länge och berätta om den tiden, såväl allsvenskan, UEFA-cupen och alla år i landets då näst högsta serie.
Nu har jag ju varit utanför klubben sedan dess men har såklart följt laget från sidan under alla år. Men nu är jag tillbaka och ser fram emot att skriva en ny historia tillsammans.

 

Nu kommer du tillbaka som en viktig del i tränarteamet som assisterande tränare. Hur ser du på uppdraget och uppgiften?
– Jag är ju fylld av känslor men sorterar man lite så är uppdraget väldigt motiverande och det ska bli spännande utvecklande att få jobba på elitnivå tillsammans med en så erfaren huvudtränare som Klebér, det övriga teamet och en utvecklingsbar spelartrupp. Jag ser verkligen fram emot att få dra igång arbetet!

 

När frågan ställdes hade Bernhard tackat ja till ett uppdrag i Bullermyren och vi tackar Bullis för en bra dialog och lösning.
Kontraktet är skrivet på 2 år.

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.