Nyheter Brage förstärker organisationen 2017-12-15 Brage förstärker organisationen
2017-12-15   Skrivet av:

I lucka nummer 15 presenterar vi glädjande vårt senaste tillskott till organisationen, Stefan Sens, som kommer att gå in i rollen som ansvarig för Dalecarlia Cup samt arbeta med kansli och marknadsfrågor i IK Brage från och med 2018.

 

Stefan, välkommen till IK Brage!

– Tusen tack! Det känns helt underbart att få möjligheten att arbeta med IK Brage och Dalecarlia cup.

 

Kan du berätta för våra grönvita supportrar lite om dig själv?

– Absolut. Jag är född och uppvuxen i Mora där idrott har utövats i tidig ålder inom de flesta föreningar i kommunen, bland annat breddföreningen Färnäs SK som dessutom spelar i grönvitt vilket inte blir någon större justering för mig 😊

 

– Har alltid haft en enorm passion för idrott, organiserad som spontan, vilken ledde mig till att utbilda min inom Coaching och Sport Management. Har en hel del erfarenhet av föreningsarbete på positioner där jag har haft möjlighet att leda berörda organisationer framåt och det är det som är lite av mitt signum, att jag brinner för att utveckla och driva en framgångsrik idrottsförening eller ett projekt.

 

– Som person är jag målinriktad, lojal och framförallt social. Med det sagt är ni mer än välkomna att komma förbi kansliet och lära känna mig mer över en kopp kaffe.

 

Du var med i arbetet under Dalecarlia Cup redan i somras, men hur känns det att vara en del i IK Brage och DC för fullt från och med årsskiftet?

– Det är en härlig känsla! Att få vara med från början och försöka överträffa 2017 års cup kommer att bli en utmaning. Vi hade en riktigt bra organisation med fantastiska människor som gjorde ett underbart jobb förra året och om vi har kvar några av dessa individer till nästa år kommer det att underlätta en hel del.

 

– Det finns ett antal idéer och tankar kring hur vi i framtiden kan utveckla cupen och att nu få möjligheten att förverkliga dessa är fantastiskt. Helt ärligt talat så är detta ett drömjobb för mig.

 

Vad anser du att du kommer kunna tillföra till IK Brages organisation?

– Jag kommer in med ett driv och en vilja att göra IK Brage till en utav Skandinaviens mest framåtsträvande fotbollsföreningar, detta genom ett perspektiv som kanske är lite mer vågat, modernt och innovativt. Framförallt kommer jag att lägga ner min själ på att skapa den mest framgångsrika fotbollsturnering i Sverige år 2018.

 

Vad önskar du dig i julklapp?

– En Bragemössa.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.