Nyheter Brage och Stadium skriver nytt 4-års avtal 2017-12-17 Brage och Stadium skriver nytt 4-års avtal
2017-12-17   Skrivet av:

I lucka nummer 17 firar vi tredje advent genom att presentera att IK Brage och Stadium förlänger det mångåriga och framgångsrika samarbetet med ytterligare fyra år. Vi har gemensamt tecknat ett nytt avtal där Stadium blir en partner i Startelvan och därmed ”Officiell Sportleverantör” till IK Brage och Dalecarlia Cup.

Vi utvecklar även samarbetet med att integrera butiken i Kupolen på ett nytt sätt, där bland annat replicatröjor, halsdukar och andra souvenirer kommer att säljas i butiken. Dessutom kommer Stadium bli en viktig samarbetspartner gällande Dalecarlia Cup.

 

– Stadium kan med sin kunskap inom försäljning och föreningssamarbeten bidra till att klubben fortsätter att utvecklas. Det känns otroligt roligt att vi hittat formerna för ett nytt långsiktigt avtal. Vi har arbetat tillsammans i många år och har nu i och med detta nya avtal tagit ytterligare kliv i samarbetet. Stadium blir helhetsleverantör till alla delar i verksamheten, säger klubbchef Magnus Olsson.

 

– Vi är mycket nöjda, men framförallt glada att IK Brage valt att fortsätta vårt långvariga samarbete. Att vi nu också knyter till oss Dalecarlia Cup känns som ett spännande men också naturligt steg. Tillsammans skall vi fortsätta utveckla vårt samarbete och vi som sponsor ser verkligen fram emot både den kommande säsongen men också hela den nya avtalsperioden, säger Niclas Andersson, Team Sales, Stadium Sverige AB.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.