Nyheter Brageakademin - fortsatt 3-stjärnig 2019-12-31 Brageakademin - fortsatt 3-stjärnig
2019-12-31   Skrivet av:

IK Brages akademi får återigen tre stjärnor i certifieringen.

Certifieringen finns till för att bland annat kvalitetssäkra klubbarnas arbete med spelarutbildning, att identifiera klubbarnas egna utvecklingsområden samt att framhålla vikten av ledarutbildning som de viktigaste faktorerna.Tipselit.se, Svensk Elitfotboll

 

IK Brages akademi, med våra 1736 poäng, är rankade på 19:e plats bland Sveriges akademier och ökade med 146 poäng jämfört med 2018. Detta är vi stolta över, där vi får ett kvitto på att vi hela tiden utvecklas och är på rätt väg även med vår barn- och ungdomsverksamhet. 

 

Akademichef Andreas Wallin är nöjd med året som gått men ser fram emot att ta ytterligare steg under 2020.

-Årets certifiering blev för tredje året i rad positiv läsning för alla i föreningen och för fotbollsdalarna då den enda certifierade akademin i länet nu börjar närma sig fyra stjärnor enligt SEF:s kriterier.

 

-Vi välkomnar det nya året och vill samtidigt passa på att tacka alla ledare, föräldrar, spelare (barn och ungdomar) för att ni fortsätter att sätta IK Brage och Borlänge på vår fotbollskarta på ett fantastiskt sätt med stort engagemang och kunskap i alla led i vår grönvita Brageakademi.

 

-Jag vill också skicka en fotbollshälsning till alla andra föreningar i Borlänge och Dalarna som IK Brage under året har samarbetat med på ett konstruktivt och utvecklande sätt i många olika delar och som i slutändan gör vår akademi bättre likaså.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.