Nyheter Brages Mikael Christensen uttagen i P-17 landslaget 2017-10-02 Brages Mikael Christensen uttagen i P-17 landslaget
2017-10-02   Skrivet av:

IK Brages Mikael Christensen är uttagen till Svenska Landslagets P-17 trupp till dubbelmötena mot Schweiz som spelas 3:e och 5:e oktober i Montreux.

 

 

Mikael, som väcktes tidigt under måndagsmorgonen, är nöjd över landslagsuttagningen.
– Det känns bra att få åka iväg och spela högklassig ungdomsfotboll. Jag väcktes ganska tidigt idag av sms:et från landslagstränaren att jag blivit uttagen, så jag fick stressa lite för att komma iväg, säger Christensen.

 

Den 17-årige försvararen har enligt honom själv haft en okej säsong under 2017.

-Jag fick en skada i mitten av säsongen som var dåligt tajmad. Jag har haft lite otur två säsonger i rad med skador nu, men säsongen 2017 har hittills varit helt okej.

 

Mikael är dock taggad inför de stundande landskamperna mot Schweiz.

-Det ska bli kul och få visa vad jag går för på den här nivån, landskamperna är väldigt annorlunda från A-lagsfotboll och vanliga ungdomsmatcher.

 

Christensen är en spännande spelare som för dagen tillhör IK Brages U19 trupp, men som har gjort en hel del träningar med A-laget under säsongen.

-Jag inte vet hur det kommer se ut nästa år, om vi kommer ha ett U21-lag och om Brage spelar i Superettan. Men förhoppningsvis kan jag få göra mer kontinuerliga träningar med A-laget och fortsätta utvecklas, säger Christensen om framtiden.

 

Vi önskar Mikael stort lycka till!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group Stadium Maxi Ica Stormarknad Borlänge kommun ÅF Consult ÅB Karl Hedin Pitchers Liljan Bra Hus Tunabyggen Sibylla
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.