Nyheter Brages Mikael Christensen uttagen i P-17 landslaget 2017-10-02 Brages Mikael Christensen uttagen i P-17 landslaget
2017-10-02   Skrivet av:

IK Brages Mikael Christensen är uttagen till Svenska Landslagets P-17 trupp till dubbelmötena mot Schweiz som spelas 3:e och 5:e oktober i Montreux.

 

 

Mikael, som väcktes tidigt under måndagsmorgonen, är nöjd över landslagsuttagningen.
– Det känns bra att få åka iväg och spela högklassig ungdomsfotboll. Jag väcktes ganska tidigt idag av sms:et från landslagstränaren att jag blivit uttagen, så jag fick stressa lite för att komma iväg, säger Christensen.

 

Den 17-årige försvararen har enligt honom själv haft en okej säsong under 2017.

-Jag fick en skada i mitten av säsongen som var dåligt tajmad. Jag har haft lite otur två säsonger i rad med skador nu, men säsongen 2017 har hittills varit helt okej.

 

Mikael är dock taggad inför de stundande landskamperna mot Schweiz.

-Det ska bli kul och få visa vad jag går för på den här nivån, landskamperna är väldigt annorlunda från A-lagsfotboll och vanliga ungdomsmatcher.

 

Christensen är en spännande spelare som för dagen tillhör IK Brages U19 trupp, men som har gjort en hel del träningar med A-laget under säsongen.

-Jag inte vet hur det kommer se ut nästa år, om vi kommer ha ett U21-lag och om Brage spelar i Superettan. Men förhoppningsvis kan jag få göra mer kontinuerliga träningar med A-laget och fortsätta utvecklas, säger Christensen om framtiden.

 

Vi önskar Mikael stort lycka till!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.