Nyheter Snart lanseras våra nya souvenirprylar 2020-03-23 Snart lanseras våra nya souvenirprylar
2020-03-23   Skrivet av:

Nu är det klart med ett nytt avtal gällande merchandise. IK Brage har slutit ett avtal med Sport Design Sweden med start i år 2020.

– Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution med en ny webbshop. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen, säger Magnus Olsson, klubbchef på IK Brage. Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.

 

– Med 10 års erfarenhet och som merchandise leverantör till över 200 idrottsklubbar världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta IK Brage:s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2020. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

 

IK Brage är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. Den 25 mars kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt till försäljning i den nya webshopen. När försäljningen av souvenirer börjas säljas på plats får vi återkomma till. Men våra supportrar kan handla nya efterlängtade produkter och vara redo när första matchen 2020 spelas via webshopen.

 

På onsdag är det äntligen dags, tills dess, följ vårt souvenirkonto på Instagram för att få en exklusiv förhandstitt: Brageshop.se

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.