Nyheter Christian Kouakou till IFK Göteborg 2020-07-24 Christian Kouakou till IFK Göteborg
2020-07-24   Skrivet av:

IK Brage säljer Christian Kouakou till IFK Göteborg.

Vi vill börja med att tacka vår #9, Christian Kouakou, för dessa två fina år som vi har jobbat tillsammans och önskar honom all lycka i sin nya klubb, IFK Göteborg.

 

Kouakou vill rikta ett stort tack till alla i och runt IK Brage, och önskar klubben all lycka:

-Sen dag ett har Brage känts hemma för mig. Jag vill tacka ledarteamet, mina lagkamrater, alla som jobbar kring klubben och så klart alla fantastiska supportrar som alltid stått bakom mig. Ett litet extra tack till Ola Lundin och Klebér som gjorde det möjligt för mig att spela elitfotboll igen och utvecklas som spelare i en fantastisk miljö.

 

-Brage är en fin klubb och en trygg miljö att utvecklas i för unga spelare och för spelare som mig själv, som kom ifrån en lägre nivå. Jag tror absolut att klubben är på väg i rätt riktning mot att ta nästa steg.

 

-Jag saknar ord för betydelsen ”Bragefamiljen” har haft för mig, och fortsatt kommer att ha. Det gör alltid ont att lämna en familj men samtidigt en enorm stolthet att ha fått tillhöra och utvecklats i Brage.

 

Nu lämnar alltså Christian IK Brage för nya utmaningar och han är otroligt taggad inför det som komma skall.

-Det känns bra. IFK Göteborg är en storklubb och det ska bli otroligt kul att få chansen i Allsvenskan igen, säger han och avslutar.

 

-Jag vill passa på att önska hela Bragefamiljen lycka till och ännu en gång tacka mina lagkamrater och alla fans som alltid stått bakom mig, stort tack!

 

Brages sportchef Ola Lundin om försäljningen av sin skyttekung:

-Sedan Christian kom till oss för två år sedan har han varit fantastisk som såväl fotbollsspelare och som människa med sin fina personlighet, och jag vet att Brage betytt mycket för honom också. ”CK” har jobbat hårt under sin tid här, där han utvecklat både sig själv och bidragit till lagets utveckling. Han har levererat hela vägen och nu tagit sig till nästa nivå. Hatten av för honom, och vi tackar för den här tiden och önskar stort lycka till i hans nya klubb.

 

På återseende #9 – Tillsammans är vi IK Brage!

 

Text: Robin Laszlo

Foto Toppbild: Janne Nilson – Frilansfotograferna


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.