Nyheter Dalecarlia Cup 2015 börjar ta form 2014-11-14 Dalecarlia Cup 2015 börjar ta form
2014-11-14   Skrivet av:

Arbetet med nästa års cup är i full gång, en cup som spelas den 25-28 juni på Sportfältet i Borlänge. Vi arbetar nu med organisationen och personer till den. Nu senast är det Linus Bolin som anslutit och arbetar på försäljningssidan för cupen.

Berätta lite kort om dig själv:

– Linus Bolin, fyller snart 30. Jag har läst  3-årig Sports Managenent utbildning, har Advanced utbildning för fotbollstränare. Spelar idag i IK Brage, men har innan bl.a. spelat allsvensk fotboll med Gefle IF (2009) Tidigare klubbar: Smedjebacken, Ludvika Falu FK, Dalkurd m.fl. Började spel fotboll i IK Viking, Hagfors.

 

Vad är din roll i Dalecarlia Cup 2015?

– Jag jobbar med att marknadsföra cupen genom att kontakta och bjuda in föreningar. Jag ringer runt just nu till föreningarna, berättar om cupen och den inriktning som vi valt.

 

Vad säger föreningarna?

– Vi får ett bra feedback från föreningarna vad vi kan förbättra från de senaste åren. Vi hoppas att med de ändringar vi gör i organisation och cup kommer medföra att lagen vill komma till Dalecarlia Cup i sommar.

 

Finns det intresse för cupen?

– Vi har fått en hel del intresseanmälningarna från föreningar, från både lokala lag och lag från mellansverige. Vi har också en del lag från Norge som hört av sig. Vi jobbar med hemsidan för fullt och den ska vara uppe i början av nästa vecka, då kommer det underlätta för lagen att anmäla sig.

 

Hur anmäler lagen sig?

– Vill lagen vara säker på att hamna på ett boende nära sportfältet är det bra att anmäla sig så snart som möjligt. Innan nya hemsidan kommer upp så kontaktar man mig  på dalecarliacup@ikbrage.se. När nya sidan kommer upp så görs allt det på www.dalecarliacup.se

 

Är det några nyheter för 2015?

– Vi har avslutat samarbetet med de senaste två årens cupgeneral, så vi (IK Brage) driver det själva idag. Vi kommer utveckla sportfältet och aktivitetsområdet till nästa år. Vi jobbar med att hitta bra lösningar för föreningarna, kan vara allt från boende till mat. Vi arbetar också med att få till en camping på området. Vi vill att alla ska uppleva cupen som ”Sveriges roligaste fotbollscup”.

 

Välkommnen till Dalecarlia Cup Linus!

Dalecarlia Cup 2015 börjar ta form

Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.