Nyheter Emil Johansson klar för Brage 2014-12-18 Emil Johansson klar för Brage
2014-12-18   Skrivet av:

Vi är framme vid lucka 18 i Brages julkalender 2014! En kalender som började med två nyförvärv och som nu presenterar det tredje nyförvärvet inför 2015! Emil Johansson har skrivit tvåårskontrakt med Brage!

 

Emil är 22 år från Uppsala, som sedan 2008 spelat för Vasalund. Dessförinnan Sirius och ett antal mindre klubbar i Uppsala i ungdomsåren. Emil är en offensiv spelare som den senaste säsongen spelat anfallare och gjorde 9 mål och 6 assist.  Emil var här och tränade efter säsongen där han gav ett positivt intryck på tränarna. Så säger  Bosse om Emil:

 

– Det är en ung spelare med framtiden för sig men där han redan nu är långt fram. Han är löpstark, bra i boxen och bra karaktär. När han var uppe hos oss och provtränade så kom han bra in i gruppen. Emil ville verkligen spela med Brage och det känns kanon att vi lyckats få klart allt. Jag har sett ett 10-tal matcher med Emil från den gångna säsongen och han visar hög kvalitet!

 

Det är självklart en nöjd Emil Johansson som redaktionen träffar på kansliet när avtalen undertecknas. Så här säger Emil om varför det blev Brage:

– Klubben och organisation är proffsig, har ett spelsätt som passar mig där jag kan utvecklas och bra sammanhållning i gruppen där alla drar åt samma håll. Jag fick ett bra intryck av klubben och lagkamraterna när jag var med och tränade. Vi hade bra fart på övningarna, alla visste vad man ska göra och det fanns en tydlighet som jag gillar.

 

Vi hälsar Emil välkommen till Brage!

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.