Nyheter 2015-04-24 Emil tror på vinst Emil tror på vinst
2015-04-24   Skrivet av:

En spelare i IK Brage som borde ha bra koll på söndagens motståndare Vasalunds IF är anfallaren Emil Johansson.

-Men det tror jag inte betyder så mycket. Det har varit stor omsättning sedan jag var där, säger Emil som skrev på för Brage innan säsongen efter fyra år i Vasalund.

 
-Det är bara Fredrik Crona, målvakten Kevin Angleborn och Joel Qviberg, som är kvar sedan jag var där.

 

Brage behöver en seger mot Vasalund för att inte tappa mark mot topplagen. I förlustmatchen senast mot Motala AIF inledde Brage aggresivt men tappade tappade sedan online casino iniativet. Nu hoppas Emil man ska stå upp under nittio minuter.
-Då kom vi ur balans efter ett tag och lyckades inte hålla uppe spelet. Det är främst laginsatsen som inte klaffade mot Motala som måste bli bättre.

 

Det har annars sett bra ut under försäsongen då vi var solida, men inte lika bra när serien börjat. Så det gäller att vi kommer in på det rätta spåret igen. Om vi håller ihop laget, och har den rätta inställningen, blir vi svåra att slå. Jag hoppas också att vi kommer att skapa fler målchanser.

 

Emil Johansson tillsammans med Christian Eissele har varit en lyckosam anfallsduo under träningsmatcherna. Men hittills har paret blivit mållösa under seriespelet.
-Jag får reda på under lördagen om vi kommer få spela tillsammans mot Motala. Men förmodligen blir det så då vi har tränat tillsammans under veckan, säger Emil som gjorde mål i redan i säsongens första träningsmatch mot allsvenska Gefle.

 

På skadesidan börjar det ljusna och alla fanns med på senaste träningen.

 

Emil, om du ska tippa ett resultat?
-Ha, ha. Oj, men då vinner vi med 2-0.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.