Nyheter Englundsbostäder är fortsatt med på resan 2019-03-15 Englundsbostäder är fortsatt med på resan
2019-03-15   Skrivet av:

IK Brage är väldigt glada och tacksamma över att Englundsbostäder valt att utöka samarbetet med IK Brage över 2019.

Englundsbostäder är ett familjeägt fastighetsbolag som bor och verkar i Borlänge. Bolaget äger och förvaltar centralt belägna fastigheter och kan erbjuda hyresrätter, möblerade företagsbostäder och lokaler. ”Vi är det självklara valet som bidrar till ett levande och mer attraktivt Borlänge”.

– IK Brage lyfter fram Borlänge stad på ett positivt sätt genom deras engagemang inom elitidrotten och Brageakademin som erbjuder professionell utbildning för Dalarnas barn och ungdomar. När vi fick kontakt med IK Brage för att hitta ett samarbete tvekade vi inte en sekund, berättar Marielle Englund.

 

Englundsbostäder tillhandahåller möblerade lägenheter till Brages spelare. Ett bra och tryggt boende behövs för att spelarna ska kunna trivas vid sidan av planen och prestera på topp.

– Det är väldigt roligt att ha flera av spelarna som boende hos oss och även kunna följa deras resa när de levererar på Vallen. Vi vill skapa ett långsiktigt samarbete med IK Brage där vi tillsammans kan växa oss starkare, skapa synergier och bidra till ett trevligare Borlänge. Och sist men inte minst ska vi ha riktigt kul längs vägen, avslutar Marielle.

 

– Vi är stolta över att vi kan skapa hållbara relationer med våra partners. Englundsbostäder är en partner som vi värdesätter och som vill synas på vår arena, träffa andra Bragepartners i vårt nätverk och förstår värdet av en elitförening i Borlänge. Att de även hjälper oss med boendemöjligheter för våra spelare underlättar föreningens arbete avsevärt vid nyrekrytering, säger IK Brages marknadschef Anki Kjellberg.

 

Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med Englundsbostäder, för tillsammans är vi IK Brage!

 

Besök Englundsbostäder på deras hemsida: http://englundsbostader.se/

 

Foto: Ulrika Eriksson Lundholm


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.