Nyheter Felaktiga uppgifter i media 2014-03-20 Felaktiga uppgifter i media
2014-03-20   Skrivet av:

Idag publicerade dt.se ett nyhetsinslag där de berättar att vi inte får boka plantider på kommunens anläggningar. Detta är felaktigt, vilket både tjänstemän och politiker inom Borlänge kommun bekräftar. Tyvärr väljer tidningen att inte publicera detta på webben.

 

Det finns en överenskommelse mellan IK Brage och ansvariga inom Borlänge kommun som innebär att vi får boka plantider. Den skuld som vi har till kommunen kommer regleras enligt ök. Att nu tidningen inte väljer att kontakta oss eller ansvariga inom kommunen innan publicering ser vi som oetiskt och ett påhopp på oss som förening.

 

Vi är oerhört ledsna för alla ideella ledare, spelare, medlemmar, samarbetspartner och andra kära bragevänner som lägger ner sin tid för Brage, nu måste bemöta detta.

 

Vi försöker sköta våra åtagande rätt men när vi nu arbetar med att bygga nytt så är det sista vi vill ha felaktiga och negativa rubriker. Vi har fullgjort våra åtaganden till leverantörer genom avbetalningsplaner. Därför känner vi idag en uppgivenhet när inte ens Dalarnas Tidningar kan publicera dementierna från kommunen utan rubriken fortsätter att ligga som en huvudrubrik på DT:s webb. Att vi som föreningen lider negativt av denna felaktiga nyhet råder ingen som helst tvekan om.

 

/ Styrelsen

IK Brage

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.