Nyheter Fredrik Bengtsson tränare för IK Brages damlag 2020-11-13 Fredrik Bengtsson tränare för IK Brages damlag
2020-11-13   Skrivet av:

Vi är mycket glada att kunna presentera Fredrik Bengtsson som ny huvudtränare för vårt nystartade representationslag på damsidan.

Fredrik är en klubbikon, med över 300 matcher på elitnivå för IK Brage. Han har efter sin tid som spelare satsat på en egen tränarkarriär och fortsätter nu på det inslagna spåret i klubben.

-Vi är otroligt nöjda med att kunna presentera Fredrik Bengtsson som tränare för vårt kommande damlag. Fredrik är en duktig och seriös tränare som kommer att ge våra damer mycket bra förutsättningar att utvecklas, tillsammans med övrigt ledarskap. Hans personlighet och koppling till IK Brage har varit viktig då vi vill ha en tydlig och bra ambassadör som förstår och delar de värderingar som vi i IK Brage står för, säger Göran Olsson i IK Brages styrelse.

 

Fredrik kommer närmast från ett uppdrag som huvudtränare för Kvarnsvedens IK i Elitettan. Fredrik kommer att jobba tillsammans med en tränarstab bestående av Mattias Andersson och Mattias Johansson som assisterande tränare, vilka därmed följer med över från Ornäs BK och fortsätter sina uppdrag i IK Brage.

 

Vi hälsar tränarteamet varmt välkomna till grönvitt, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.