Nyheter 2021-12-31 Gott Nytt År! Gott Nytt År!
2021-12-31   Skrivet av:

Någonstans på Tellus, under Vintergatans sken, lyser månen upp Tunaslätten och stadens gestalt börjar så sakta ta form. Ett nytt år står runt knuten och väntar på oss, och gräset på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen väntar otåligt på att verksamheten ska återvända…

Det har blivit dags att summera upp ännu ett år samt göra avstamp inför det kommande 2022.

 

Året har varit en än större utmaning än förra på många sätt och vi är oerhört stolta på sättet vi hållit ihop klubben ur både ekonomisk och sportslig vinkel. Vi har lyckats klara elitlicensen samt undvika ett kval/nedflyttning. Vår matchorganisation har under året ställts på prov med restriktioner i olika former och klarat utmaningarna på ett utmärkt sätt.

 

Det är mycket glädjande att våra Damer och F17 gjort sitt första år i klubben och vi ser nu med tillförsikt fram mot en växande flickverksamhet i akademin som fortsätter att utvecklas och är större än någonsin. Vårt P-19 lag lyckades kvalificera sig för motsvarande Superettan 2022, vilket var ett välkommet steg i akademins sportsliga utveckling. Under året har vi också sjösatt ett långsiktigt hållbarhetsarbete tillsammans med partners mot framtiden.

 

De mest betydande frågorna för klubben framöver är arena/träningsanläggning. Det är av yttersta vikt att dessa frågor får ordentlig fart under 2022 så vi har förutsättningar att ytterligare kommersialisera klubben, skapa bättre förutsättningar gällande lokaliteter samt förbättrade träningsmöjligheter.

 

Ett stort, stort tack riktas härmed till dig som på ett eller annat sätt är involverad i IK Brage, litet som stort. Din insats är ovärderlig för klubben och vår förhoppning är att vi tillsammans ska göra 2022 till ett riktigt fint grönvitt år.

 

IK Brage önskar dig ett Gott Nytt År!

 

//IK Brages styrelse och personal gm. Magnus Olsson, klubbchef


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.