Nyheter 2019-12-31 Gott nytt år önskar IK Brage Gott nytt år önskar IK Brage
2019-12-31   Skrivet av:

Nu släcks lamporna över Domnarvsvallen för sista gången detta året och för att ge lite perspektiv och tittar i backspegeln så kommer 2019 ha varit ett viktigt år.

Vi har i takt med de sportsliga framgångarna även fått ett gediget intresse kring IK Brage runt om i Borlänge, Dalarna och ja, faktiskt i hela Sverige. Det pratas Brage på ett sätt som vi inte hört på många, många år och detta ger en synergieffekt på publiksiffror, säsongskortsförsäljning, intresse från samarbetspartners, media etc.

 

Vi fortsätter ta kliv i vår verksamhet på alla plan. Akademin är stark med sina 3-stjärnor i certifieringen, där vi under 2019 har tagit ytterligare steg och närmar oss 4-stjärnor. Dalecarlia Cups framgångar de senaste åren har inte gått någon obemärkt förbi och vi kan med stolthet säga att vi levererar en av Sveriges absolut bästa fotbollsturneringar för barn och ungdomar. A-lagets utveckling har varit storartad och organisatoriskt bygger vi ett hållbart sportkontor för framtiden.

 

Vi vill rikta ett stort tack till alla er fantastiska människor som finns i och runt vår förening. Ni är ovärderliga för oss!

 

Vi önskar er ett gott nytt år och hoppas ni är med oss 2020, för tillsammans ska vi göra det kommande året oförglömligt!

 

Tillsammans är vi IK Brage

Magnus Olsson

Klubbchef, IK Brage

 

Redigering: Robin Laszlo


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.