Nyheter Grezelak: "Bonus om vi går upp" 2014-10-31 Grezelak: "Bonus om vi går upp" Domnarvallen
2014-10-31   Skrivet av:

Frej har haft ett kanonår och många hade nog inte trott Täby-laget skulle finnas med i kampen om en av de två översta platserna inför sista omgången.

-Vi har gjort det jäkligt bra och säsongen har varit strålande, säger Bartosz Grezelak som är inne på sin tredje året som huvudtränare i föreningen.

 

Förutsättningarna inför sista omgången är att Frej vid händelse av seger kan vinna serien om AFC samtidigt inte tar tre pinnar mot Luleå på Skogsvallen. Klarar man oavgjort är man garanterade minst en kvalplats till SE. Vid förlust står hoppet till att Dalkurd förlorar sin bortamatch mot Vasalund.

Frejcoachen ser fram emo mötet mot Brage och känner ingen press.

-Jag tycker anspänningsnivån känns bra. Vinner vi matchen har vi en bra möjlighet komma etta eller tvåa och det ska man inte sticka under stolen med. Men vi går ändå in till matchen med lite ”vinna eller försvinna” känsla för det är egentligen inte meningen vi ska gå upp i år. Skulle vi göra det känns det som en bonus.

 

Hur vill du sammanfatta säsongen?

-Vi hade förhoppningar att vara med i toppen, men det har ändå gått över förväntan. Vi tog in 15 nya spelare inför säsongen och jobbade inför framtiden och är bara inne på steg 1, säger Grezelak.

 

Frejtränaren säger att man kommer gå för tre poäng mot Brage, även om den poäng man har när man springer in på Domnarvsvallen räcker till minst kvalspel.

-Det finns inga lag i Sverige som är vana och kan spela på resultatet. Vi går som alltid för seger.

 

Frej kommer närmast från 2-2 borta mot IFK Luleå, där Johannes Gustafsson kvitterade sent för hemmalaget.

-Vi fick lite småskavanker efter den matchen, men jag tror alla kan spela på söndag, säger Bartosz Grezelak.

Foto: Idrottsfoto med tillåtelse av Malin Wiklund, IK Frej.


Lämna kommentarer

<a href=”http://ikbrage.se/wp-content/uploads/2014/10/Bartosz_Grzelak.jpg”><img class=”alignnone size-medium wp-image-7957″ src=”http://ikbrage.se/wp-content/uploads/2014/10/Bartosz_Grzelak-199×300.jpg” alt=”Bartosz_Grzelak” width=”199″ height=”300″ /></a>sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.