Nyheter Grönvita Partners: Elite Hotel Brage 2021-09-08 Grönvita Partners: Elite Hotel Brage
2021-09-08   Skrivet av:

Denna vecka är vi glada över att kunna presentera Elite Hotel Brage i Borlänge i serien Grönvita partners.

Nyetablerade Elite Hotel Brage är en ny partner inför detta år och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans.

 

-Vi såg IK Brage som en naturlig samarbetspart för oss när vi etablerade i Borlänge, med sin stora samhällsnytta för Borlänge och sitt stora partnernätverk kändes det helt rätt, säger Silvester Mujkic, Hotelldirektör på Elite Hotel Brage i Borlänge och fortsätter.

 

-Jag gillar den familjära känslan man får i mötet oavsett vem inom föreningen man pratar med och att det känns som att det är en förening som hela tiden strävar efter förbättring och utveckling, såväl inom samhällsnyttan som inom det sportsliga, förklarar Silvester.

 

Elite Hotel erbjuder i sitt partnerskap alla grönvita Bragemedlemmar 15% rabatt på alla Elite Hotel i Sverige. Så är du medlem i IK Brage så får du ta del av detta erbjudande. Du har fått den unika medlemskoden skickat till dig via mail. Har du inte fått den, eller är en ny medlem, så kan du höra av dig till oss på sportkontoret@ikbrage.se så skickar vi koden till dig. OBS: Du måste vara medlem för att ta del av erbjudandet.

 

Vi hälsar Elite Hotel varmt välkomna in i vårt grönvita partnernätverk och ser fram emot ett långsiktigt samarbete!

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.