Nyheter Halvtid 45´ Klubbchefen har ordet 2017-08-13 Halvtid 45´ Klubbchefen har ordet
2017-08-13   Skrivet av:

Efter att ha kommit halvvägs på säsongen 2017 så har det blivit dags för en återblick på den första halvan av säsongen som gått och fundera lite över framtiden och det som komma ska.

 

Vårt representationslag har så här långt överträffat mångas förväntningar och har visat upp en stabilitet som vi saknat på många år. Vi lyckades knyta till oss spelare inför säsongen med rutin från högre divisioner i form av bland andra Johan Eklund, Benjamin Hjertstrand och Simon Stenberg, vilket har tillfört laget mer spets vilket har gjort stor skillnad. Kontinuiteten på ledarsidan har också gett ett lugn och en stabilitet i verksamheten där gruppen kommit ihop på ett bra sätt. Vi har två nyförvärv inför hösten i form av Viktor Adebahr och Ardian Rexhepi. Det är två etablerade spelare som kommer in och förstärker truppen. Vi har skaffat oss ett mycket bra utgångsläge inför höstsäsongen och nu är det upp till oss att bevisa att vi hör hemma där vi vill vara…

 

Vår Elit-akademi, Stålverket, har under ledning av Andreas Wallin blivit stadigt bättre och fortsätter att utvecklats i linje med våra planer. Vi har ett flertal spelare som representerat ungdomslandslagslagen under året och flera spelare från vårt U-19 lag är kontinuerligt upp och tränar med A-laget. Nu börjar även jobbet inför 2018 års säsong.

 

I vår barn- och ungdomsverksamhet, Jernverket, har vi en bred verksamhet som hela tiden växer. Många barn i verksamheten och bra ledare gör att vi kan känna stor tillförsikt inför framtiden.

 

Dalecarlia Cup 2017 blev en succé. Vi lyckades få till ett otroligt bra arrangemang och hade vädergudarna med oss. Vi flyttade försäljningsområdet på Sportfältet vilket blev ett lyft för turneringen. Otroligt bra arbete av våra funktionärer förgyllde dagarna för våra deltagande lag och besökare.

 

Det känns som vi är på rätt väg med föreningen. Ekonomin är stadigt på väg åt rätt håll. Vi har bra människor i vår verksamhet som brinner för IK Brage. Under våren har det börjat pratas Brage på stan och runt om i Dalarna igen. Serik Fans stöd har varit och är fortsatt viktigt för oss och publiken har börjat hitta tillbaka till Domnarvsvallen, vilket känns otroligt roligt. Kansliet fungerar bättre än på länge och nu inleds jobbet för framtiden. Fortsatt hårt jobb krävs av alla för att fortsätta utvecklingen framåt…

 

Nu kliver vi ut ur spelartunneln igen och gör oss redo att göra vårt yttersta då den härliga Bragehösten väntar!

 

Tillsammans är vi IK Brage

Magnus Olsson

Klubbchef, IK Brage


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.