Nyheter Hanna Torstensson skriver proffskontrakt 2021-12-06 Hanna Torstensson skriver proffskontrakt
2021-12-06   Skrivet av:

Lagbygget på damsidan fortsätter och vi är otroligt glada över att kunna presentera att Hanna Torstensson har skrivit på det första proffskontraktet för IK Brages damer någonsin. Detta innebär att Hanna förblir grönvit efter att hon kritat på ett treårsavtal (2+1).

Hanna, som innan sin knäskada var en av nyckelspelarna i Brage under 2021, är taggad inför en ny säsong och säger såhär om det nya kontraktet.

– Det känns jätte kul! Jag ser fram emot att utvecklas och se vart vi kan komma som lag.

 

Hanna skadade sig olyckligt i matchen mot Kvarnsveden i Svenska Cupen, där det konstaterades att hennes korsband var av. Men hon är fast besluten om att komma tillbaka under 2022.

– Det går bra med rehaben. De har gått cirka åtta veckor sen operationen och jag har precis lagt bort kryckorna. Jag ligger just nu i ”rehab fas 4” vilket innebär väldigt enkla övningar. Jag tar små steg hela tiden vilket känns bra, men jag har en lång väg kvar, förklarar hon.

 

Det finns en rad klubbar som visat intresse för den 18-åriga anfallaren. Dock väljer hon att fortsätta resan i IK Brage.

– Det viktigaste för mig just nu är att komma tillbaka från skadan i lugn och ro. Jag känner mig trygg och trivs i Brage bland alla spelare och ledare och det känns som det bästa alternativet för mig just nu, menar hon och fortsätter.

 

– Jag kan inte vänta tills jag får röra bollen tillsammans med tjejerna i laget igen. Jag vill fortsätta vara med på resan som IKB dam har startat och det roligaste hade såklart varit att fira om vi går upp, avslutar Hanna.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.