Nyheter Hedlund tillbaka i Brage! 2016-07-27 Hedlund tillbaka i Brage!
2016-07-27   Skrivet av:

Vi är glada att kunna presentera Andreas Hedlund som nygammal spelare i IK Brage. Andreas som skadade sig illa mot Norrköping 2010 har efter en jobbig första tid med en operation som gick fel och mycket rehab spelat 3,5 säsonger i Kvarnsvedens IK. Andreas är sedan två år fullt återställd och har varit väldigt bra i KIK i div 2 i år.

– Det känns bra och var på tiden att Hedlund är tillbaka i Brage. Vi får in en spelskicklig, erfaren spelare med ett stort Bragehjärta. Han var långt ifrån klar med elitfotboll och Brage när han olyckligt skadade sig och nu är han som sagt tillbaka. Vi tackar Kvarnsvedens IK för att de varit tillmötesgående och att vi kunde lösa frågan på ett smidigt sätt säger Ola Lundin i sportgruppen.

 

Bengt Ottosson

Andreas Hedlund kommer att bli nyttig både med sitt fotbollskunnande och sin person. Hedlund har gjort en väldigt stark vår i Kvarnsveden och det är mycket glädjande att återse honom i Brage. Han är allround i sitt fotbollskunnande och en klok spelare som kan användas på ett flertal positioner, vi ser honom dock i nuläget som en offensiv kraft.

 

Andreas Hedlund

Det känns fantastiskt kul att vara tillbaka. Det har varit mitt mål ända sedan jag lämnade efter skadan och jag hoppas få göra om bedriften från 2009 och ta IKB tillbaka till Superettan!

 

Andreas Hedlund har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2017.

 

I motsatt riktning går Oscar Lundin som är tillbaka efter den skada som förstörde vårsäsongen för honom.

– Vi har tillsammans med Oscar och KIK kommit fram till den här lösningen då Oscar behöver speltid och Kvarnsveden har en jättebra miljö. Oscar kan via samarbetsavtal mellan föreningarna representera bägge klubbarna under höstsäsongen.

 

 

 

 

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.