Nyheter Hej Bragevänner 2014-01-15 Hej Bragevänner
2014-01-15   Skrivet av:

Vi känner att det är på sin plats med ett uttalande kring Johan Persson och Stefan Lindmark som bägge lämnat klubben de senaste dagarna.

 

Vi förstår hur extremt känsligt det är att ta beslutet att gå skilda vägar med Johan Persson och har full respekt för att folk är upprörda. Vi är också supporters till IK Brage och som supporter skär det i hjärtat att skiljas från en spelare och person som betytt så mycket för klubben i så många år. Så är det bara. Och det kan vara ännu svårare att som supporter förstå hur ett sådant beslut ens kan övervägas och har man inte hela bilden kan ingen kräva att någon ska förstå det heller. Vi kommer inte att gå in på några detaljer om hur dialogen med och kring Johan har gått men under rådande omständigheter är beslutet rätt och vi står för det.

 

Gällande Stefan Lindmark så kan vi bara beklaga att en stor talang som kommit fram i klubben inte vill fortsätta att spela i Brage. Vi önskar Stefan lycka till i Blackburn den här veckan och all lycka vidare i sin karriär.

 

Som sportgrupp har vi det ekonomiska ansvaret för den sportsliga delen samt i uppdrag att med tålamod och långsiktighet bygga upp A-lagsverksamheten för att komma tillbaka till svensk elitfotboll starkare än någonsin. Det är självklart ingenting som kommer att ske bara genom att en sportgrupp jobbar på utan för det krävs att hela föreningen visar tålamod och jobbar hårt enligt en utstakad verksamhetsplan, engagerade supportrar som finns där i med- och motgång, att det ges förutsättningar för ledare och spelare att prestera och utvecklas i klubben och att vi alla varje dag blir lite bättre. Det kommer att vara en tuff och snårig väg men tillsammans kommer vi att lyckas.

 

/Sportgruppen

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.