Nyheter Hjertstrand förlänger kontraktet 2017-04-13 Hjertstrand förlänger kontraktet
2017-04-13   Skrivet av:

Trots att årets säsong inte ens hunnit dra igång på riktigt så bygger vi för framtiden. Vi är därför mycket glada över att kunna meddela att 23-årige Benjamin Hjertstrand har förlängt sitt kontrakt med IK Brage.

 

 

– IK Brage har känts rätt hela tiden. Jag har mycket att ge i den här klubben och det känns väldigt bra och roligt att föreningen och tränarna tror på mig, förklarar Hjertstrand.

 

 

Benjamin som har förlängt sitt kontrakt till och med 2019 trivs väldigt bra i klubben.

– Jag kände efter samtal med sportgruppen att jag har en viktig roll i laget och jag tror på satsningen som klubben nu gör. Jag tycker att Brage visar att klubben gör rätt saker i och med att vi fått in ett par hemvändare som vet vad som krävs, spetsspelare utifrån samt även de juniorer som tagit steget upp och bidrar oerhört mycket.

 

 

Hjertstrand har högt satta individuella målsättningar för säsongen.

– Jag vill alltid vinna och det försöker jag visa på varje träning och match. Om man inte vill vinna så spelar man inte i IK Brage 2017. Det är ingen hemlighet att vi vill spela i Superettan 2018, så vi kommer att kriga för att vinna varje match, sedan får vi se hur långt det räcker.

 

 

Sportgruppen är väldigt nöjda över att ha knutit upp Hjertstrand på ett längre kontrakt redan innan 2017 års seriespel startat igång.

– Det känns oerhört bra att Benjamin förlängt sitt kontrakt. Det visar att han tror på IK Brage och det klubben bygger, lika mycket som vi själva gör. Benjamin är redan nu en bra fotbollsspelare med helt rätt karaktär som besitter en otroligt hög potential. Vi ser honom som en viktig del i lagbygget och ser fram emot en spännande säsong för honom och klubben.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.