Nyheter 2018-03-09 Hjertstrand inför Sandviken Hjertstrand inför Sandviken
2018-03-09   Skrivet av:

För några dagar sedan återvände IK Brage efter en veckas träningsläger på Cypern. Förutom hela A-truppen, var även Ferhan Abic och Kevin Lundin från U19-laget med på plats.

-Det var ett jättebra läger. Vi kunde gå in mer i detalj och fokusera på saker som vi kanske inte kan göra på samma sätt hemma i Borlänge. Första träningsplanen var dock inte så bra, men vi flyttade till en annan efter första passet, vilket underlättade, säger IKB:s Benjamin Hjertstrand.

 

Nu är ni tillbaka i vardagen, med match på lördag mot Sandvikens IF. Senast ni möttes var i oktober då det blev 0-0 på Domnarvsvallen. Vad vill ni få ut av matchen på lördag?
-Det börjar närma sig premiären, så vi vill se att alla bitar börjar falla på plats. Jag skulle tro att vi kommer styra matchen och ha ett större bollinnehav än mot tidigare motståndare.

 

Det är inte så många veckor kvar innan seriestarten. Du och några andra spelare, har erfarenhet från spel i Superettan. Vad tror du att det betyder?
-Ja visst skiljer det mellan serierna, det är mer folk och mer tryck på läktarna. Men man måste kunna hantera det också.

 

Tycker du det är tuffare konkurrens på mittfältet i år, än förra året?
-Ja, det är det absolut. Men det är tufft på alla platser i laget skulle jag säga, och jag känner mig inte alls säker på en plats i en startelva.

 

Inför matchen mot Sandviken är alla spelare tillgängliga. IK Brage-Sandvikens IF spelas lördag 10/3 på Domnarvsvallen, avspark är klockan 15.00

 

/Per Lindgren


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.