Nyheter ICA MAXI skriver nytt samarbetsavtal 2016-12-21 ICA MAXI skriver nytt samarbetsavtal
2016-12-21   Skrivet av:

I lucka 21 är vi oerhört stolta över att kunna presentera att ICA MAXI Borlänge förlänger samarbetsavtalet med IK Brage. ICA MAXI fortsätter därmed att vara en oerhört viktig del för oss i IK Brage kring arbetet att skapa så bra förutsättningar som möjligt för organisationen att ta ytterligare steg i utvecklingsarbetet.

 

ICA MAXI i Borlänge har under ett flertal år varit med som samarbetspartner till IK Brage. Vad är det som gör att ni väljer att fortsätta samarbetet med oss i IK Brage?
-Vi ser att Brage jobbar långsiktigt och ambitiöst med spelarutveckling från de minsta till A-laget. IK Brages värdegrund och den ”Gröna tråden” i verksamheten skapar förutsättningar för en trygg, samhällsnyttig och framgångsrik förening, säger Thomas Ekenhammar, ICA Maxi Borlänge.

 

Berätta lite närmare kring detta samarbete och vilka möjligheter era kunder har att stödja IK Brage genom er?
-Bland annat kan våra kunder stödja IK Brage med en nyckelbricka som man registrerar i kassan och då går 1% av köpesumman direkt till Brage.

 

Ni är en viktig del i att skapa förutsättningar för IK Brages utveckling av ungdomssidan såväl som att skapa möjligheter för A-lagsverksamheten, varför är det viktigt för er att bidra till den idrottsliga utvecklingen i Borlänge?
-Att barn och ungdomar har en meningsfull sysselsättning tycker vi är viktigt, genom fotbollen ger vi dem förutsättningar till glädje, gemenskap och en god hälsa.

 

Vi tror också att Borlänge behöver anrika IK Brage att vara stolta över, någonting att prata om, hoppas på och inte minst mötas kring på arenan. Brage har absolut möjligheter att nå till svensk elitfotboll igen om de med tålamod jobbar med spelarutveckling långsiktigt och inte minst har en sund ekonomi i botten.

 

lucka-21-ica-maxi

Thomas Ekenhammar, ICA Maxi Borlänge

 

Spara


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.