Nyheter ICA Supermarket Kupolen är klara för IK Brage 2019-03-08 ICA Supermarket Kupolen är klara för IK Brage
2019-03-08   Skrivet av:

IK Brage har fått en ny matvarubutik i familjen. ICA Supermarket Kupolen är klara för Brage-truppen!

– ICA Kupolen har funnits i Borlänge på Kupolen sedan 1990, snart 30 år! För oss känns det extra kul och naturligt att stödja och engagera oss i Brage, som är en ryggrad i Borlänges historia. Vi vill bidra till nya framgångar och till att kunna hjälpa ungdomar att upptäcka fotbollen, förebilderna och föreningslivet. Vi hoppas med vår insats kunna hjälpa Brage att ta nästa kliv och engagera Borlängeborna att vara med på resan, att få fler att gå på Vallen, att få fler som vill börja spela fotboll. Vi är övertygade om att vi tillsammans kommer att kunna dra nytta av ett samarbete, sportsligt, socialt och affärsmässigt. Nu tar vi nästa steg på resan, säger en glad Johan Wester, Handlare på ICA Supermarket Kupolen.

 

– ICA Supermarket Kupolen vill växa med oss i IK Brage, som är en aktör i Dalarna och i lokalsamhället, och därmed stödja både Brageakademin och A-laget under de kommande åren. Idrotten har unika förutsättningar när det kommer till att bygga relationer och affärsnätverk. Med evenemang som väcker passion, inspirerar och är en naturlig mötesplats, skapar vi ramar för både kundvård och nya affärer. Vi är oerhört glada över att ge våra supportrar, våra spelare och vår förening en starkt förankrad aktör som ICA Supermarket Kupolen, en aktör som ser samhällsnyttan i det vi gör varje dag, året om, säger IK Brages marknadschef, Anki Kjellberg, om det nya samarbetet.

 

Genom att handla på ICA Supermarket Kupolen så kan du som kund stödja oss i IK Brage lite extra, dels genom att välja ”Brage-kassen” att bära hem dina varor i, samt att du även kan scanna av streckkoden i kassan, så går 1 procent av köpesumman till IK Brages barn- och ungdomsverksamhet, ert stöd betyder mycket för oss!

 

Vi önskar ICA Supermarket Kupolen varmt välkommen till den grönvita familjen, tillsammans är vi IK Brage!

 

Besök ICA Supermakret Kupolens hemsida här


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.