Nyheter IK Brage presenterar nyförvärv 2016-12-17 IK Brage presenterar nyförvärv
2016-12-17   Skrivet av:

I lucka 17 presenterar vi det första nyförvärvet i årets grönvita julkalender! Vi säger varmt välkommen in i Bragefamiljen till Rasmus Lindgren!

22-årige Lindgren kommer senast från Avesta AIK men har tränat med IK Brage under den senaste tiden. Såhär säger tränare Ottosson om vårt senaste nyförvärv:

 

– Rasmus är en välskolad fotbollsspelare med en härlig inställning till fotbollen. Han är tekniskt skicklig och har en mycket bra speluppfattning. Rasmus är allround i sitt fotbollskunnande och kan därför användas på ett flertal positioner i både backlinje och på mittfältet.

 

Välkommen till IK Brage Rasmus, presentera lite kort för våra supportrar därute vem Rasmus Lindgren är som person och fotbollsspelare?
– Jag är en trevlig och ganska lugn person, är 22 år gammal och kommer från Avesta. Jag är en bolltrygg central mittfältare och har en bra passningsfot.

 

Du har tidigare varit ibland annat Helsingborgs IF, vad kan du ta med dig från den tiden in i IK Brage?
– Jag lärde mig väldigt mycket i HIF och jag har många fina minnen därifrån. Jag var ganska ung när jag kom upp i A-truppen så det blev inte jättemycket speltid för mig i allsvenskan. Jag tar med mig erfarenheter av att träna och konkurrera på en väldigt hög nivå.

 

Hur ser du på 2017 års utmaningar för dig själv och IK Brage?
– Det känns väldigt spännande, Brage har någonting bra på gång och är en klubb med höga ambitioner. Jag tror Brage är med och slåss i toppen nästa år, det är en bra trupp med många bra spelare. Jag ska försöka ta en startplats.

 

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?
– Kalsonger och strumpor kan man aldrig ha för mycket av!

 

lucka-17-rasmus-lindgren


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.