Nyheter IK Brage säljer Simon Alexandersson 2018-08-03 IK Brage säljer Simon Alexandersson
2018-08-03   Skrivet av:

Det blev en relativt kort men givande tid tillsammans. Simon Alexandersson lämnar IK Brage och styr västerut till Norge och Kristiansund BK som just nu ligger åtta i den norska högsta divisionen.

Det enda som återstår innan övergången blir permanent är läkarundersökningen hos KBK.

 

– Det har gått väldigt fort och var ingenting vi hade räknat med i det här fönstret. Kristiansund hörde av sig i tisdags och var tydliga med att de hade som ambition att värva Alexadersson. Simon hade en utköpsklausul i sitt kontrakt, vilket var en förutsättning för att få Simon till Brage i vintras, och Kristiansund matchade den klausulen. Kristiansund och Simon kom sedan överens om de personliga villkoren, så det gick som sagt fort, säger Ola Lundin från IK Brages sportgrupp.

 

– Det är klart att det inte är optimalt i det korta perspektivet, men vi känner oss trygga i vår process och jobbar enligt en långsiktig plan för att hela tiden utvecklas och förbättra oss. Det kommer sannolikt att hända saker på spelarfronten inom några dagar, fortsätter Lundin.

 

– Vi är jättenöjda med Alexandersson under hans tid här och vi vet att Simon är väldigt nöjd med allt i IK Brage och har trivts bra under de här sju månaderna. Men nu skiljs våra vägar och vi önskar Simon ett stort lycka till och tackar för hans tid och insatser i grönvitt.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.