Nyheter 2014-05-11 IK Brage startar P07-lag IK Brage startar P07-lag
2014-05-11   Skrivet av:

IK Brage kommer att, tisdagen den 13 maj kl 17:30, starta upp en grupp för pojkar födda 2007.

Samling vid omklädningsrummen/informationstavlan på Sportfältet.

 

Det behövs ingen föranmälan för att komma till träning. Var på plats med ett glatt humör och en vilja att spela fotboll så får ni mer information på plats.

Fotbollskor är inte nödvändigt men benskydd och vattenflaska är ett krav. IK Brage står för träningsmaterial och bollar.

 

Ledarna i IK Brages ungdomsverksamhet utgör stommen i föreningen. I de yngre åldersgrupperna är ledarna oftast föräldrar till något eller några av barnen i det egna laget som valt att engagera sig i sina och andra barns fritid. För att få igång verksamheten behöver vi din hjälp som ledare.

 

Som förälder är du en viktig resurs för IK Brages arbete med barn- och ungdomsfotbollen och det finns många uppgifter i samband med träning och match som föräldrar kan hjälpa till med.

 

 

För att säkerställa tillväxten i föreningen söker vi nu föräldrar som vill engagera sig som ledare för ett nytt IK Brage-lag, riktat till pojkar födda 2007. Du behöver inte ha verkat som aktiv fotbollspelare tidigare. Med intresse, vilja och engagemang för att ge barnen möjlighet att träna och spela fotboll kommer du långt! IK Brage bistår givetvis med träningsövningar och utbildning av ledarna.

 

Ditt engagemang är viktigt och vi hoppas att du tillsammans med några ytterligare föräldrar vill ta en del av ledaransvaret för utvecklingen av IK Brages lag för pojkar födda 2007.

 

Som ledare i IK Brage är du inte bara ledare för det enskilda laget utan en viktig del i verksamheten och utvecklingen av föreningen som helhet.

 

Intresserad eller vill du veta mer? Kom till träningen och få information eller hör av dig till ulf.bergens@ikbrage.se .


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.