Nyheter 2018-12-18 IK Brage tecknar avtal med FROMM IK Brage tecknar avtal med FROMM
2018-12-18   Skrivet av:

IK Brage tecknar treårigt samarbetsavtal med FROMM.

Fromm Sverige AB ”symbolen för säkrat gods”    

När man har 60 års erfarenhet av problemlösning kring att emballera och säkra gods är man en stor tillgång. Detta kräver att vi lyssnar noga på våra kunder och låter dem hjälpa oss i vår produktutveckling. Fromms vision bygger på att alltid tillgodose sina kunders allt högre krav. Men vi är också medvetna om den enskilda människan bakom varje affärsprocess. Därför är Fromm Sverige AB ett företag som är lätt att tycka om.

 

Fromms motto, Vårt engagemang – Er framgång, stämmer bra in med IK Brages målbild och det ger support som behövs inför vår framtid i elitfotbollen.  Att Fromm inser styrkan i elitfotbollen och att vi gemensamt kommer att stärka varandras varumärken.

 

Fromm är en partner som står för målmedvetenhet, kvalité och mänsklighet vilket vi gärna vill förknippas med, uttalar sig en glad Anki Kjellberg, marknadschef IK Brage, efter det nyskrivna samarbetsavtalet.

 

Tack för att ni tror på oss och vårt arbete framåt. Tack för att ni är med oss in i framtiden. Vi har många utmaningar men ännu fler möjligheter, tillsammans är vi IK Brage!

 

Läs gärna mer om vår nya samarbetspartner på: https://fromm.se/foretaget/

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.