Nyheter IK Brage vs. Falkenbergs FF - inför ditt besök på Vallen 2018-05-11 IK Brage vs. Falkenbergs FF - inför ditt besök på Vallen
2018-05-11   Skrivet av:

Imorgon, lördag, kl. 18:00 är det dags igen för stormatch hemma på Domnarvsvallen. Denna lördagskväll tar IK Brage emot Falkenbergs FF.

För att underlätta kring evenemanget och få allt att flyta på så bra som möjligt kommer som vanligt några punkter med praktisk info här nedan:

 

– Arenan öppnar kl. 17:00. Vi har under de senaste matcherna haft mycket folk på vallen, så kom i tid!

 

– Inpassering på arenan sker vid Huvudentrén – Södra sidan, för samtliga besökare med biljett.

 

– Inpassering  för Säsongskortsinnehavare samt VIP-säsongskort sker till höger om Huvudentrén – Södra sidan.

 

– Underlätta inpasseringen genom att ha ert säsongskort redo för att scannas, oavsett om ni har ett plastkort eller säsongskort  i mobilen, gör dessa redo och synliga i era mobiler innan inpassering, så skapar vi förutsättningar för att få det att flyta på så smidigt som möjligt.

 

– Vi har försäljningsställen av biljetter på plats via tre biljettluckor vid huvudentrén – södra ingången.

 

– I och med att vi väntar mycket folk till matchen så uppmanar vi alla att köpa era biljetter via webben på http://ikbrage.ebiljett.nu/ detta för att det dels är billigare men också för att undvika onödiga köer vid biljettluckan. Enkelt, köp din biljett via webben eller IK Brage-live appen så kommer du snabbare in på arenan.

 

– Ni som har er biljett i mobilen, gör denna redo och synlig i er mobil innan inpassering, detta så köerna in på arenan flyter på så smidigt som möjligt.

 

– Du kan betala med kort, kontant och swish i kioskerna – dock endast med swish och kontant i grillarna samt souvenirtältet.

 

– Nytt för denna säsongen är att vi har utökat försäljningssortimentet och kommer bland annat ha pizzaslice från American Take Away till försäljning i södra kiosken. Så du kan enkelt fixa din middag på Vallen denna lördagskväll.

 

– Parkeringen närmast intill arenan är endast till för ackrediterade. Tips på andra parkeringar: Erikslundsgymnasiet (2min gångväg), Folkets park (7min gångväg) eller Centrum (12min gångväg). Vänligen respektera detta!

 

– Paraply får ej medtagas in på arenan. Läs mer om vad som gäller för biljettköp och särskilda villkor på arenan: http://ikbrage.se/ga-pa-match/villkor-for-biljetter

 

– Kom som vanligt till Domnarvsvallen med det största av leenden och en stor portion kärlek, då blir kvällen en härlig upplevelse för oss alla!

 

Nu färgar vi Domnarvsvallen grönvit och visar vad äkta Daladans är!

 

ALLA TILL VALLEN! TILLSAMMANS ÄR VI IK BRAGE!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.