Nyheter Ilic, Rexhepi och Adebahr lämnar IK Brage 2017-11-30 Ilic, Rexhepi och Adebahr lämnar IK Brage
2017-11-30   Skrivet av:

Bygget inför 2018 pågår och det innebär allt som oftast att spelare kommer och spelare går. Vi kan nu meddela att Stefan Ilic, Ardian Rexhepi och Viktor Adebahr lämnar IK Brage och Borlänge.

 

Stefan kom in sent i truppen inför 2017 och har på sin korta tid ändå gjort ett stort avtryck i klubben. Han värvades från Syrianska som tilltänkt poängspelare och har under säsongen levt upp till förväntningarna. Stefan var erbjuden kontrakt 2018 men hade även annat på bordet samtidigt som klubben inte var intresserad av att förändra det slutgiltiga kontraktsförslaget. Vi skiljs som goda vänner och vi önskar Stefan all lycka framöver.

 

Ardian kom in i truppen inför hösten efter en sejour i Norge. Då vi hade ett väl fungerande lag som vann det mesta så blev speltiden mindre än förväntat. Däremot visade Ardian en härlig inställning och fina kvaliteter när han väl fick chansen och bidrog såväl på som utanför planen med sitt spel och sin personlighet.

 

Viktor kom även han till klubben inför höstsäsongen och visade genast på träningarna att han skulle bidra med sin inställning och erfarenhet av elitfotboll. Viktor gjorde såväl matcher som vänsterback som centralt och även om det blev begränsat med speltid gjorde han viktiga insatser för klubben, där Umeå och Luleå på bortaplan är de matcher man främst tänker på. Brage och Viktor har kommit överens om att avsluta kontraktet.

 

Vi tackar alla tre spelarna för deras bidrag och insatser både på och utanför planen hos IK Brage under 2017 och önskar ett stort lycka till i framtiden!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.