Nyheter Inför ditt besök på Vallen - IK Brage - Örgryte IS 2018-05-26 Inför ditt besök på Vallen - IK Brage - Örgryte IS
2018-05-26   Skrivet av:

Idag, lördag, kl. 16:00 är det dags igen för hemmamatch på Domnarvsvallen då IK Brage tar emot Örgryte IS. Väderprognosen säger 24 grader och växlande molninghet, vilket innebär helt underbara väderförutsättningar för att se på fotboll!

För att underlätta kring evenemanget och få allt att flyta på så bra som möjligt kommer som vanligt några punkter med praktisk info här nedan:

 

Arenan öppnar kl. 15:00, kom i tid då vi väntar mycket folk!

 

Inpassering på arenan sker vid Huvudentrén – Södra sidan.

 

Inpassering  för både Säsongskortsinnehavare samt de med VIP-säsongskort, sker till höger om  Huvudentrén – Södra sidan. Ha ert plastkort redo eller ni som har er säsongskort i mobilen, gör denna redo och synlig i er mobil innan inpassering, så flyter det på så smidigt som möjligt.

 

Bortasupportrar kommer hålla till på Östra ståplatsläktaren och har därmed ett eget insläpp via Sydöstra sidan. Köp biljett till bortastå via webben: http://ikbrage.ebiljett.nu/ (går även att köpa biljett i anslutning till ingången till bortaläktaren).

 

– Försäljningsställen av biljetter på plats för hemmasupportrar och sittande publik sker i tre stycken biljettluckor vid huvudentrén – södra ingången.

 

– I och med att vi väntar mycket folk till matchen så uppmanar vi alla att köpa era biljetter via webben på http://ikbrage.ebiljett.nu/ detta för att det dels är billigare men också för att undvika onödiga köer vid biljettluckan. Enkelt, köp din biljett via webben eller IK Brage-live appen så kommer du snabbare in på arenan.

 

– Ni som har er biljett i mobilen, gör som sagt denna redo och synlig i er mobil innan inpassering, detta så köerna in på arenan flyter på så smidigt som möjligt.

 

– Östra ståplatsläktaren (ICA-läktaren) är som sagt endast avsedd för bortasupportrarna under denna match.

 

– Du kan betala med kort, kontant och swish i kioskerna – dock endast med swish och kontant i grillarna samt souvenirtältet.

 

– Nytt för denna säsongen är att vi har utökat försäljningssortimentet och kommer bland annat ha pizzaslice från American Take Away till försäljning i södra kiosken. Vi kommer även till denna match ha en extra kiosk där vi kommer sälja glass och Brage-fika (kaffe & bulle).

 

– Ica Maxi i Borlänge är matchens företag och kommer ha en uppblåsbar fotbollsplan inne på arenaområdet där barnen kan spela fotboll och umgås.

 

Parkeringen närmast intill arenan är endast till för ackrediterade. Tips på andra parkeringar: Erikslundsgymnasiet (2min gångväg), Folkets park (7min gångväg) eller Centrum (12min gångväg). Vänligen respektera detta!

 

Paraply får ej medtagas in på arenan. Läs mer om vad som gäller för biljettköp och särskilda villkor på arenan: http://ikbrage.se/ga-pa-match/villkor-for-biljetter

 

– Kom som vanligt till Domnarvsvallen med det största av leenden och en stor portion kärlek, då blir kvällen en härlig upplevelse för oss alla!

 

Nu färgar vi Domnarvsvallen grönvit och visar vad äkta Daladans är!

 

ALLA TILL VALLEN! TILLSAMMANS ÄR VI IK BRAGE!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.