Nyheter 2013-09-11 Inför IKB-Falkenberg Inför IKB-Falkenberg
2013-09-11   Skrivet av:

Falkenbergs FF, som för närvarande leder Superettan, gästar Domnarvsvallen

 

Falkenberg är nog laget som överraskat mest i år. Efter att ha varit ett tippat bottenlag av de flesta har de verkligen visat att laget i år har helt andra kvaliteter. Förra året fick de kvala för att hålla sig kvar, i år har de legat i toppen av serien i stort sett hela tiden.

– Falkenberg har verkligen imponerat i år, säger Brages tränare Zvezdan Milosevic. När de spelar ser det så enkelt ut, det är välorganiserat och alla vet vad de ska göra. Deras styrka är de offensiva omställningarna och att många fyller på i anfallen. Det är full fart framåt. Hans Eklund har fått ut det bästa av sin trupp.

 

Hans Eklund kom till Falkenberg inför den här säsongen när Thomas Askebrand valde att lämna för seriekonkurrenten GAIS. Han har verkligen fått fart på sina unga spelare där flera har ett förflutet i Elfsborg och Halmstad. Målfarliga Victor Sköld leder dessutom skytteligan med sina 14 fullträffar.

 

– Fotbollsmässigt har vi spelat bra på hemmaplan men inte lyckats förvalta våra målchanser, fortsätter Zvezdan. Jag förväntar mig att Falkenberg kommer att hålla i taktpinnen på fredag men vi ska absolut göra en bra motprestation och sätta våra chanser. Vi har absolut inte gett upp än.

 

Mötet i våras slutade 2-1 till Falkenberg. Brages mål gjordes av Mats Moldskred.

 

OBS! Under september månad har Svenska Spel ett erbjudande till dig med spelkort. Passa på att vara en av de 500 första med Svenska Spels spelkort och du har gratis inträde. Biljett hämtas ut vid södran entrén.


Lämna kommentarer

Avspark:
Fredag 13/9 18.30

 

Arena:
Domnarvsvallen – karta

 

Domare:
Muhammed Al Hakim

 

Avstängda Brage:
Johan Persson, Dulee Johnson, Ryan Gilligan

 

Uppladdning:
Brages supportrar träffas vid Engelska Puben 16.30.
BragePuben i tältet vid Vallen öppnar 16.30. Öppet för alla.

 

Biljetter:
Köp online

 

Följ matchen:
Matchen sänds i TV4 Sport
Webradio
Livescore

 

Motståndarnas sajt:
www.falkenbergsff.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.