Nyheter 2013-08-27 Inför IKB-Värnamo Inför IKB-Värnamo
2013-08-27   Skrivet av:

Då går vi in i sista tredjedelen av årets säsong och Värnamo står för motståndet.

 

Smålandslaget IFK Värnamo tillhör just nu även de bottenlagen, befinner sig i skrivande stund på negativ kvalplats. De matcher som inte slutat oavgjort så har de antingen vunnit eller förlorat med uddamålet i de flesta fall. På slutet har det dock rasat iväg, 0-5 mot Örebro hemma och 4-0 mot Falkenberg borta. Båda lagen är i stort behov av poäng så vi kan vänta oss en tuff fajt.

 

– Värnamo är just nu, precis som vi, ett bottenlag tabellmässigt, säger Brages tränare Zvezdan Milosevic. Det finns dock inga dåliga lag i serien, på samma sätt som de kan var dåliga för dagen kan de också vara riktigt bra. Precis som vi. Trots att vi ligger sist så har även vi spelat riktigt bra vissa stunder. I många matcher har vi varit bättre än vi fått utdelning för.

 

I Värnamo finns den Borlängebördige Ahmed Awad som gick till Superettaklubben från Dalkurd inför den här säsongen. Noteras kan att Ahmed började sin fotbollskarriär i IK Brage och var en talang redan som mycket ung.

 

– Värnamo är i stort behov av poäng, troligen tänker de att några av de poäng de ska plocka är mot oss. Därför kan vi förvänta oss en tuff och spännande fotbollsmatch. Alla går för vinst oavsett om man möter ett topplag eller ett lag i botten. Både vi och Värnamo kommer att göra det yttersta för att försöka vinna matchen, avslutar Zvezdan.

 

Vid senaste mötet, på Värnamos hemmaplan, slutade matchen 2-1. Brages mål gjordes av Mats Moldskred.


Lämna kommentarer

information

Avspark:
Torsdag 29/8 19.00

 

Arena:
Domnarvsvallen – karta

 

Domare:
Robert Daradic

 

Uppladdning:
Brages supportrar träffas vid Engelska Puben 17.00.
BragePuben i tältet vid Vallen öppnar 17.20. Öppet för alla.

 

Biljetter:
Köp online

 

Följ matchen:
WebTV
Webradio
Livescore

 

Motståndarnas sajt:
www.ifkvarnamo.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.