Nyheter 2013-06-14 Inför Jönköping-IKB Inför Jönköping-IKB
2013-06-14   Skrivet av:

Dags för första matchen efter tränarbytet och motståndare är Jönköpings Södra IF

 

Efter några turbulenta dagar är det så dags för match igen. Brages nya tränarpar Zvezdan Milosevic och Tomas ”Hulta” Hultgren gör sig och laget redo att börja plocka poäng, fullt fokus är nu på måndagens match.

 

– Under min första vecka som huvudtränare har vi fokuserat både på den mentala och den fysiska biten, säger Zvezdan Milosevic. Jag har fått en övergripande bild av hur truppen mår, både mentalt och fysiskt, och hur det ser ut rent tekniskt. Jag har fått en hyfsad bild över läget.

 

Jönköpings Södra ligger för närvarande på 13:e plats i tabellen med 11 poäng. Man har hittills tagit tre segrar varav endast en på hemmaplan. Bästa värvningen laget gjort inför årets säsong är Aleksei Kangaskolkka som spelat åtta säsonger i finska högstaligan. Han är också J-Södras bästa målskytt med tre fullträffar.

 

Får vi se några överraskningar i startelvan på måndag, Zvezdan?

– Jag bestämde mig direkt för att dra ett streck över det som varit, jag vill börja från noll och ge alla en möjlighet. Så kanske blir det några överraskningar för en del.

 

Tycker du att du har tillräckligt gott om tid på dig för att vända den negativa trenden?

– Absolut! Det är fortfarande 57 poäng att spela om så vi har definitivt inte ont om tid. Jag tror på mig själv och föreningen och den kemi vi har mellan oss. Tillsammans ska vi fixa det här. Det handlar om vad du gör med den tid du har till förfogande.

 

– Nu fokuserar vi enbart på nästa match och gör allt vi kan för att påverka allt i en positiv riktning, avslutar Zvezdan Milosevic.


Lämna kommentarer

Information

Avspark:
Måndag 17/6 19.00

 

Arena:
Stadsparksvallen – karta

 

Avstängda Brage:
Bryan Meredith

 

Domare:
Per Melin

 

Följ matchen:

WebTV
Webradio
Livescore

 

Motståndarnas sajt:
www.j-sodra.sesociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.