Nyheter Inför matchen mot GIF Sundsvall tisdag 14/3 2017-03-13 Inför matchen mot GIF Sundsvall tisdag 14/3
2017-03-13   Skrivet av:

Imorgon, tisdag, spelar IK Brage sin sjätte träningsmatch för säsongen. Motståndare, hemma på Domnarvsvallen, är Allsvenska GIF Sundsvall.

 

Brage gjorde senast processen kort mot Mora, och vann med klara 8-2. Tisdagens motståndare GIF Sundsvall, kommer närmast från vinst (0-2) på bortaplan mot Allsvenska nykomlingen AFC United.

 

IK Brageforwarden Linus Zetterström ser tisdagens träningsmatch mot GIF Sundsvall, som ett bra tillfälle att se var laget står mot kvalificerat motstånd.

-Det kanske inte är så viktigt med resultatet, men det är perfekt att möta bra allsvenskt motstånd. Det är träningsmatcher vi behöver.

 

Den snart 20-årige anfallaren, bidrog med två mål i helgens 8-2 vinst över division 3 laget Mora. Och formen känns god, menar Linus.

-Det har känts bra i alla matcher jag spelat. Det är kanske lite slitet, men jag har kommit igång bra. Nu är det bara att köra med full fart.

 

Med idel segrar på försäsongen, och några intressanta nyförvärv så tror Linus Zetterström, att det kan bli en bra säsong för Brage.

-Vi har höga förväntningar på oss. Vi har ett jättebra lag, och fått ihop sammanhållningen. Jag tror att det kommer att gå vägen faktiskt.

 

I förra veckan blev det klart med Stefan Ilic påskrift för grönvitt. Linus Zetterström tror att det kommer att bli en injektion som gör IKB ett redan starkt lag, ännu bättre.

-Stefan (Ilic) är en fantastisk spelare. Han har bra teknik och spelförståelse. Vi har kommit bra överens med honom.

 

Vad vill du ge för matchtips mot GIF Sundsvall?

-Eftersom vi kommer att ligga tätt på dem, tror jag på en 2-1 för IK Brage.

 

Och vilka gör målen?    

-….den är svår. (Johan) Eklund gör ett, och så gör jag ett mål.

 

Matchen kommer att bli speciell för Brages Johan Eklund, som tillbringade fem säsonger i GIF Sundsvall, innan flyttlasset gick tillbaka till Dalarna inför denna säsong. Se intervjun med Johan på vår Facebook-sida.

 

Observera att matchstarten är flyttad till kl.16.00, så flexa ut lite tidigare från jobbet och ta er till Domnarvsvallen, som en perfekt uppvärmning innan årsmötet kl.19.00 på Domnarvsgården.

 

Tillsammans är vi IK Brage

 

Per Lindgren

 

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.